Link Love

Ik kan amper geloven dat het vrijdag is en dat de maand mei nu echt wel voor de deur staat. Blijkbaar vliegt de tijd echt wel. Met mei in de aantocht wilt dat wel zeggen dat ik mij nu volop moet concentreren op mijn cursussen.. maar dat wilt niet zeggen dat er geen tijd is voor een paar linkjes met liefde te bedekken!

01. Illustratrice Kim Welling tekende voor 101Woondieeën een stad uit die je in een doosje kunt plaatsen. Kim is jullie misschien wel bekend van haar schattige Instant Comfort Pocket Boxes? Alleszins een schattige & snelle DIY + ideaal om dat lege plekje op de kast een beetje extra’s te geven.

Link Love - 101 Woonideeen & Kim Welling

02. De papieren bloementak van The House That Lars Built is nog zo een leuke DIY die nonchalant, maar met grote impact, op een kast hoort.

Link Love - Paper Flower Branch

03. Met deze DIY screenprint tutorial van Calico Skies ligt het screenprinten van eigen t-shirts en stofjes een heel pak dichterbij. Een frame gemaakt van een borduurring + een oude collans en je bent vertrokken!

Link Love - Calico Skies Screenprinting tutorial

04. Ook nog leuk deze week:

 • Origami strikken van oude magazines via How About Orange
 • Dainty Squid die nu wekelijks een nieuwe nagel tutorial post, me like!
 • SillyGirl houdt een blogserie die “6 Weeks to a better blog” heet, kan niet anders dan interessant zijn! En serieus mensen, efkes vijf minuutjes de tijd nemen om na te denken over uw blog layout, over de weergave van tags of categorieën en de tijd nemen om een zoekfunctie aan uw blog toe te voegen, gaat u een hoop happy lezers opleveren!
 • Onderstaand GIF die ik vond via Uniqueness of Being, te schattig! + een goed weekend allemaal!

Link Love - Elephant

This entry was posted in Link Love and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Link Love

 1. Hannelore says:

  Oh wat fijn weer allemaal! Ik wil trouwens ook echt eens zo’n instant comfort box zelf maken om cadeau te geven, kan toch niet zo moeilijk zijn?

  • Plutomeisje says:

   ‘k Was dat een tijdje terug ook aan het denken, ‘k heb zelf een paar figuurtjes zitten schetsen om te gebruiken, dus wie weet ga ik mij daar binnenkort nog eens met bezighouden. :)

 2. marlou says:

  wat een leuk (soortvan) kijkdoosje :)
  en die strikken heb ik toevallig vanmiddag voor ‘t eerst gemaakt! zo leuk! en helemaal niet zo moeilijk. leuk ook met verschillende motiefjes & de “slierten” anders knippen enzo … ahhh, nu wil ik er nog meer meer meer maken.

Tell me what you think