Every end is the beginning of something new

Today is a new beginning

Zo… dat neemt dan blogvakantie en dat blijft dan gewoon weg. Sjah, ik was nog niet klaar met het opzetten van mijn nieuwe blog.

Uw wat?

Jup, mijn nieuwe blog. Na lang twijfelen (zo ben ik wel), heb ik een paar knopen doorgehakt. Ik wou graag opnieuw starten, blanke lei enzo. Weg van mijn vertrouwde wordpress gronden, richting een iets simpelere blogger blog. Jullie zijn natuurlijk allemaal heel erg welkom op

Never Kiss a Cactus!

En Plutomeisje.be? Daarvoor heb ik ook nog plannen, maar dat zal pas voor deze zomer zijn. Tot dan blijft alles hier gewoon online staan. :)

// So I took a week off and it ended with two weeks. Well, I wasn’t ready setting up my new blog.

My what?

Yes, my new blog. I contemplated this for a long time and finally decided I should just go for it. I wanted to started fresh, have a blank slate. So, I’m moving away from my trusted wordpress grounds and went to Blogger for a more simple blog. You’re of course very welcome on the brand new

Never Kiss a Cactus!

What about Plutomeisje.be? I have some plans, but doing something about those plans will be for this summer. Untill then, this blog will stay online, but it wont be updated any more. :)

This entry was posted in Bloggen and tagged , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Every end is the beginning of something new

  1. liesbeth says:

    ik verhuis alvast mee en ben ook wel benieuwd wat dat hier dan zal worden.

  2. Kelly says:

    Moh, zo onverwacht! Ik volg uiteraard je nieuwe blog en ik ben best wel benieuwd wat je met Plutomeisje zal doen :)

  3. Elisse says:

    Wooow, spannend zo’n plannen! Ik ga snel kijken en volgen! :)

  4. Veel succes! Ik ga direct een kijkje nemen :)

Tell me what you think