Daily Life

Schattig hé?

Ik kocht dit een paar dagen terug in de mega-mini, maar super schattige Spoonful of Sugar shop. Eigenlijk is die bedoeld voor een iets jonger doelpubliek, maar ik heb keihard de schattige kleine-meisjes jaren overgeslagen (jawel, ik was het kleine blonde meisje dat samen met de guys kampen ging bouwen, in bomen ging hangen en bommetjes van de brug gooide. Resoluut verbod op kleedjes en roze dingetjes, tot wanhoop van mijn moeder op sommige momenten…), dus nu moet ik mijn schade inhalen hé. ^-^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lazy sunday « Plutomeisje January 25, 2010 at 10:35 am

    […] Ook al is het nog steeds blok voor mij, zondag was toch een beetje crafty sunday. Een tijdje terug kocht ik een mooi speldje bij Spoonful of Sugar en dat werkte inspirerend. Ik viste vandaag dus […]

  • Leave a Reply