Daily Life, Handmade

22 before 23

Hiephoi, het is zover! Vandaag is/was mijn verjaardag. Ik kan nu ook eindelijk mijn lijstje met 22 dingen posten (ook al zijn ze stom dwaas en een beetje gĂȘnant) die ik wil verwezenlijken voor ik 23 word. Geen idee of al die dingen gaan lukken, ‘t zou alleszins wijs zijn want dat zou willen zeggen dat ik heel veel dingen ga leren dit jaar. ^-^

Klik op het prentje voor grotere weergave!

‘k Hoop dat het leesbaar is op de uitvergrooting, want ik ben te lui om alles over te typen. :p Als je iets niet kunt lezen, mag je het altijd vragen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kathleen January 25, 2010 at 9:59 am

    Veel succes er mee! Ik denk dat et zeker doenbaar is, dit lijstje.

  • Reply Dat heeft dan vakantie… « Plutomeisje February 5, 2010 at 4:44 pm

    […] ben ik aan mijn lijst aan het werken? Goh.. Ja, eigenlijk heb ik toch al redelijk wat afgeschetst. Ik ben nog aan het […]

  • Leave a Reply