Daily Life

Op de agenda in februari: Ecopop, Stoffenspektakel & De Invasie van Brugge

Er staat heel wat op mijn agenda voor februari. Allez, er staat heel wat op dat ik graag zou doen, of ik daar effectief ga raken dat is weer iets anders. De Invasie van Brugge, dat staat wel al een maand of twee vast, de rest gaat een beetje afhangen van het vervoer en de hoeveelheid geld dat in mijn portefeuille ronddwaalt.

Over twee weken is er bvb ECOPOP, een bio lifestyle fair. Ik heb niet echt een goed idee wat ik mij daarbij moet voorstellen of verwachten, maar het zal allemaal wel enorm milieubewust zijn. De standhouders variëren van Bauknecht en Ecover tot Lochting VZW,  Swishing.be en zelf Dranouter is paraat. De variatie is op zich wel leuk natuurlijk (diversiteit enal!) en ik ben eigenlijk wel benieuwd wat ze gaan brengen. Ook de lezingen lijken mij interessant, onder andere over Carrotmob, info over duurzame koopjes, Low Impact Man en Nic Balthazaar komen langs en er is ook een Style me Green workshop.

Wanneer: 6 & 7 februari 2010, dagelijks van 10u tot 18u
Waar: Kortrijk Xpo
Prijs: €7 (als je online bestelt) €8 adk, maar met het B-dagtrip ticket van de NMBS kan je ecologisch verantwoord en goedkoop naar Kortijk Xpo sporen vanaf €13,20 (inclusief ticket voor Ecopop en kaartje voor de bus)
Meer info: http://www.ecopop.be/

Daarna komt het STOFFENSPEKTAKEL, een heel pijnlijk evenement voor de crafty mensjes onder ons, want het aanbod stofjes is enorm en er zitten mooie koopjes tussen. Vorig jaar ben ik ook geweest, maar door de constante pech met mijn machine is er nog niet veel met de stofjes gedaan. Oh well, ‘t is met stofjes zoals met schoenen, je kan er nooit genoeg van hebben… Schrap dat laatste, een welbepaalde stoffenwinkel in het West-Vlaamse Wakken heeft er wel genoeg van. Eerder te veel. Als in stapels van 2m hoog en massaal veel rijen te veel, zodat je niet meer tussen de rekken kan stappen enzo… ‘k Moet daar dringend nog eens gaan.. hehe.

Wanneer: 19 feb 2010, 9u30 tot 17u
Waar: Gent, Flanders Expo (hal 2)
Prijs: ingang gratis, stofjes kopen doet ge tot ge blut zijt
Meer info: http://www.stoffenspektakel.nl/home

Tenslotte is er dan nog DE INVASIE VAN BRUGGE op zondag 21 feb 2010 (van 10u tot 17u). Ik heb tot mijn groot ongenoegen Petit-Bazaar gemist in Gentbrugge en de Designmarkt deze zomer in het centrum van Gent. Volgens mij wordt de Invasie een leuke mengeling van de twee vernoemde, als in handmade design, schattige dingen en met een prijskaartje. Ik kijk vooral uit naar de standjes van Little Miss Y, Juffvrouw Tea, Gewoon Lies, Kid Vanilla en Black Balloon.. ^-^Ik hoop eigenlijk toch wel op minstens 1 betaalbare ontdekking.. En anders wordt het een inspiratiemarkt voor mij hé.

Wat: Een hoop talent uit alle Belgische hoeken trekt Brugge binnen én stelt te koop. (meubelontwerp, fashion, grafische kunst, keramiek, frisse koks, fotografie, … )
Waar: Brugge, Magdalenazaal (Magdalenastraat 27 – 8000 Brugge (vlakbij het station van Brugge))
Prijs: toegang gratis
Meer info: http://www.deinvasie.be/

Zijn er nog leuke dingen te doen binnenkort waar ik nog niet van weet? En is er iemand met dezelfde dingen op zijn agenda of iemand die al eens geweest is naar deze dingen? *is benieuwd naar ervaringen :p*

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply