Handmade

Dat heeft dan vakantie…

.. en dan blogt dat niet. ‘t Is schandalig, ik weet het. Vakantie wilt echter zeggen dat ik nu dingen kan doen die ik al minstens twee maanden aan het uitstellen ben. Zoals handtassen knippen en stikken. Alleen heb ik mijn naaimachine nog steeds niet terug (een week is het ondertussen, vorige keer was ze op 3 dagen klaar! Zou ze nu gemaakt zijn, want een week voor een machine die echt totaal absoluut niet kon kapot zijn, dat is toch wat lang neen? En ze gingen mij bellen *wacht geduldig vol ongeduld*), dus stikken zit er niet in. Gelukkig is daar nog naald en draad, de ouderwetse manier. Zolang u handen en armen niet in de kramp gaan, kunt ge door gaan.

Pumpraiser, de vrucht mijner arbeid

Pumpraiser, de vrucht mijner arbeid

Speciaal voor de foto heb ik dat ding vol naalden gestoken, alles wat ik heb met een scherpe punt zit daarop. Die naalden opspelden duurde al bijna even lang als heel dat spul maken. Om maar aan te tonen hoe absurd gemakkelijk het is.
‘k Heb het bovendien ook niet zelf verzonnen, er staat een prachtige, op Martha Steward gebaseerde, tutorial hier. Uitgelegd alsof ge tegen een klas 2-jarigen spreekt en dat is goed.

Pinpkunhead

Wat heb ik dan wel de rest van de week gedaan dat zo belangrijk was dat ik hier niet eens iets moest komen vertellen?

Awel ik heb opgeruimd… Onder andere. Naast veel op mijn computer gezeten, veel afwas gedaan en veel gedronken. De dag na het vele drinken ben ik afschuwelijk vroeg opgestaan en op de bus gestapt voor een half uurtje. Niet omdat ik dat leuk vond, maar omdat er een auto op de Kunstlaan stond die dreigde een parkeerticket te krijgen en ik had die auto en de bijhorende besuurster goedgemutst nodig. Er stond namelijk ook nog het afleveren van een ratje voor een operatie bij een dierenarts in Roeselare en het leegshoppen van de West-Vlaamse kringloopwinkels (om mijn gedachten van mijn schattig schaap Bellun te houden die onder het mes moest) op het programma die dag. Alles is wonderwel goed verlopen, mijn budget van €30 werd niet gehaald (€15 voor twee kopjes, twee theepotten, iets schattig voor rittens in te fotograferen, een spiegel(tje), een groot glas, vazen en borden voor dit project, kurken onderleggers voor dit project en dan zal ik nog wel iets vergeten).

En ben ik aan mijn lijst aan het werken? Goh.. Ja, eigenlijk heb ik toch al redelijk wat afgeschetst. Ik ben nog aan het twijfelen of ik het wel online durf zetten, want ‘t is allemaal niet ferm. ‘k Ben er toch blij mee (in een twisted manier, ‘k vind het niet goed, maar toch blij), want ik schets. Schilderen is er ook al van gekomen, alleen ligt mijn project met acryl stil, want ik heb duidelijk niet genoeg borstels die fijn genoeg zijn. Dat wordt een heen-en-terugje richting de Schleiper één van dezer (‘k heb daar nog maar juist €40 verdaan, schandalig :P).  De rest van de lijst, daar gaan we nog eens serieus aan moeten beginnen. Straks, ‘k gaan eerst mijn cupcakes van deze middag gaan verorberen.. ^-^ Iemand ook eentje?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply vleervlinder February 13, 2010 at 5:02 pm

    toffe kleurtjes! ik heb die tutorial ook gezien, moet er nog alleen ooooooit nog eens aan beginnen ook 😉

    • Reply Plutomeisje February 13, 2010 at 11:36 pm

      zeker eens aan beginnen, want ‘t is zo makkelijk en snel gedaan 😀 En dan kunt ge iets van het to-do-lijstje schrappen ^-^

    Leave a Reply