Movies & Music

Avatar

‘t is er eindelijk van gekomen, het Vriendje, een vriendin en ik, wij vonden gezamelijk een gaatje in onze agenda en trokken vol verwachting naar de bioscoop. Dankzij de Kinepolis Student Card kon de vriendin al voor €5,90 van de film genieten (in 3D!) en het Vriendje en ik konden dat voor €2 dankzij de kaartjes die we vorig jaar bij ons abonnement op de Standaard kregen. Gejubel allom! Moest de film toch dik tegenvallen, dan was het allens zo erg nog niet!

Iedereen weet waarschijnlijk wel al dat Avatar een beetje zoals Pocahontas is. Dat is ook wel zo, maar wat het nog veel meer is, is FernGully (volgens mij de enige film die nog op YouTube te vinden is :P). Om één of andere reden krijgt die film niet veel op IMDb, geheel onterecht, want ‘t is een leuke film (allez, dat vond ik een paar jaar geleden toch en toen heb ik hem om 11u ‘s avonds gezien en mijn papa zat bij mij en keek ernaar zonder te zappen. Dat moet toch iets zeggen?). Anyway, Pocahontas of Ferngully zijn alletwee leuk en ik kan van Avatar eigenlijk gewoon hetzelfde zeggen. Een leuke film waar ik mij niet bij verveeld heb, zelf geen halve seconde. ‘t Feit dat ik zweeg tijdens de film zegt al enorm veel. (Ja, ik ben één van die alom gewaardeerde mensen die commentaar moet geven, tijdens de film, sorry daarvoor).

Voor de momenten dat je de film toch niet goed zou vinden, kan je je trouwens vergapen aan de beelden. De wereld waarin Avatar zich afspeelt is mijn favoriete nieuwe woonplaats, denk ik. ^-^

*wilt verder niets vertellen, zodat je reden te meer hebt om hem wel te gaan bekijken*

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply