Daily Life

De Overrompeling van De Invasie

Dat wil ik toch wel op voorhand duidelijk maken. Het was druk, een beetje veel afschuwelijk druk op een manier waarbij je op sommige momenten letterlijk noch voor- of achteruitgewijs kon bewegen. We hadden het al een beetje kunnen raden toen we binnenkwamen en de foyer/bar/eetruimte nogal gevuld was. Wat we niet hadden kunnen raden was dat toen wij buitenkwamen om 15u30 (ofzoiets)  er buiten een rij mensen stond te wachten van toch wel dik 50m (een dikke 100 mensen dus). Die mochten dus niet binnen, wegens te vol. Dus beste mensen van De Invasie gelieve volgende keer plaats te voorzien voor een echte invasie!

Verder vond ik het helemaal geweldig. Sommige van de kraampjes waren echt fantastisch mooi aangekleed, sommige ook iets minder, maar ‘k heb de volledige toer toch wel twee keer gedaan om zeker te zijn dat ik echt alles gezien had. Er waren een paar standjes die mij bijgebleven zijn, zoals dat van Titi+The German Kid. Waarschijnlijk omwille van de naam (die ik super vind), omwille van de schorten die ze aanhadden (We sell fucking nice stuff – yes you do!) en omwille van de pandamutsen en de flamingosjaal. Beide zijn in overweging genomen (flamingo sjaal –> Alice in Wonderland thema!), maar het budget pruttelde tegen.

De Invasie van Brugge

De stand van Monstro sprong al van ver in het oog, maar de kleine schattige monstertjes die in de taartdozen zaten kon je pas van dichtbij bewonderen. Helemaal anders dan de stand van We Were Small, waar de monsters wel duidelijk de eye catchers waren.

De Invasie van Brugge

Op weg naar buiten werd het ons pas echt duidelijk hoe massaal (en waarschijnlijk onverwacht) de opkomst was. Mensen stond tot buiten in de rij aan te schuiven om binnen te mogen. Volgende keer hebben ze bij De Invasie duidelijk een grotere zaal nodig.

De Invasie van Brugge

De buit van een middagje Invasieën: 2 paar oorringen en een hele hoop kaartjes, Peach & Postr magzine. Ohja en inspiratie en het besef dat DIY/Crafting ook in België leeft. Ik kijk al uit naar de Amerikaanse toestanden met de grote beurzen die er regelmatig plaatsvinden. Me likes!

De Invasie van BruggeDe Invasie van Brugge

Mijn Recyclear knopjes-oorringen, de eerste aanschaf op De Invasie. Voor het eerst had ik spijt dat mijn stretch daar onderaan mijn oorlel zit, waardoor het onmogelijk is om gelijke oorringen op dezelfde hoogte te dragen, maar met eentje verschil zijn ze ook nog steeds mooi.

 De Invasie van Brugge

De Rabbit oorringen uit de Let’s Play collectie van LioJewelry, gezien mijn lichtelijke Alice in Wonderland obsessie kon ik deze echt niet laten liggen (en aan de drukte aan de stand te zien, was ik niet de enige).

 De Invasie van BruggeDe Invasie van BruggeDe Invasie van Brugge

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Tess February 22, 2010 at 5:12 pm

  Ik vind het zo jammer dat ik niet kon gaan…
  Leuke buit heb je! 🙂

  Kan jij trouwens met je stretch nog gewone oorringen dragen? Ik niet, die vallen er gewoon uit.

  • Reply Plutomeisje February 22, 2010 at 10:21 pm

   Neen, die is 10 mm, daar blijft niets in zitten, behalve mijn stretch dingen. ‘k Heb wel nog 2 gewone gaatjes in dat oor (vlak boven de stretch) en dus draag ik mijn oorringen met hangertjes altijd in het 1e gaatje boven de stretch, ‘t valt niet echt op dat het niet gelijk hangt met het andere eigenlijk (zeker als ik een plug ipv een tunnel in heb)

   • Reply Tess February 23, 2010 at 12:13 am

    Ik heb ook een tweede gaatje, maar daar heb ik een simpel knopje in. Een hanger lijkt me zo raar daar, nee?

    • Reply Plutomeisje February 23, 2010 at 12:02 pm

     ‘k vind wel dat het gaat. Zeker als ge u haar los draagt 😀

 • Reply Kathleen February 22, 2010 at 10:03 pm

  Amaai, dat is een big ass monster daar bij We Are Small. Zoiets wil ik ook ooit wel eens maken!

  • Reply Plutomeisje February 22, 2010 at 10:15 pm

   Ik ook, maar ze gebruiken hele zware vilt en ik heb geen idee waar ik zo dikke vilt in zo grote stukken kan halen (heb trouwens nog massa’s ideeën voor dikke vilt, waarom is dat zo moeilijk te vinden :p)

 • Reply Kleine February 24, 2010 at 6:21 pm

  Amai, leuk! Ik wou ook graag gaan, maar helaas niet geraakt.. Veel gekocht op het stoffenspektakel?

  • Reply Plutomeisje February 25, 2010 at 9:33 pm

   Twee zwarte stofjes (polka dotjes en bloemetjes) en dan groen met blauwe bloemen en hetzelfde in het groen met fushia. ‘k zal ze ook op de blog gooien (samen met mijn nieuwe tas ^-^), want ‘t was niet makkelijk voor dat groen met blauwe bloemen te bemachtigen. ‘t Was Jacht! :p

 • Reply Julie’s House « Plutomeisje March 23, 2010 at 9:24 pm

  […] De Invasie leerde ik echter Julie’s House kennen in levende cupcake-lijve. We hadden er namelijk al veel […]

 • Leave a Reply