Daily Life

Op de agenda in maart: Retrobeurs & ‘n Vuilen Avond

Februari is nog niet helemaal voorbij of ik ben maart al een beetje aan het plannen. Van de drie dingen die ik vorige maand wou doen, heb ik ondertussen toch al eentje gedaan en if all goes well, dan huppel ik morgen rond op De Invasie in Brugge. Met een heel erg beperkt budget, want ‘t is weer de tijd van het jaar hoor.

Het interessantste wat ik tot nu toe gevonden heb voor maart is de Retrobeurs van de Oost-Vlaamse Kringwinkels in Flanders Expo (Hal 2). Geen idee of dat echt iets gaat worden, maar ik ben wel nieuwsgierig aangezien de beurs aangekondigd wordt als: De Oost-Vlaamse Kringwinkels pakken uit met hun coolste, origineelste en hipste retro : nostalgische meubels, funky outfits, sixties lampen, zeldzame LP’s, …

Op naar Flanders Expo dus op 6 maart. De beurs is open van 10 tot 17 uur.
Inkom : 2,00 euro – Voorverkoop in De Kringwinkel : 1,50 euro

Gent is blijkbaar sowieso de place to be als het op inboedel gerelateerde beurzen aankomt in het weekend van 6 maart, want dat weekend is er ook de Indoor Design Markt die ik een beetje ga overslaan, want anders ben ik straks niets anders meer aan het doen dan interieur beurzen. Bovendien is €7,5 ingang (in VVK) een beetje veel voor mijn studentenbudget (voor een beurs vind ik dat al veel :p).

Op 12 maart organiseert Radio Modern ‘n Vuilen Avond in de balzaal van de Vooruit. Hoe graag zou ik wel eens niet gaan naar die dingen van Radio Modern. Het hele concept spreekt mij enorm aan, ook al ben ik niet echt een retromadam. (Ik hou van mooie dingen of die nu modern zijn of 100 jaar oud of alles ertussen in. Hoe ik in godsnaam mijn interieur later ooit bij elkaar ga laten passen, weet ik absoluut niet. Ik droom wel van zebra-behangpapier in de gang en een bos-thema in de living…) en ik hou van dingen die anders zijn dan anders, creatief en origineel en inspirerend enal. En ik weet ook dat ieder event dat omschreven wordt als: “Een avond lang wordt u meegesleept in een wereld van magiers, illusionisten, burlesk artiesten, akrobaten, Schoon Madammen en waaghalzen, twee verschillende voorstellingen van elk een uur met tussenin muziek en achteraf een stomend feest!” er één is dat ik niet willen missen.

Deuren gaan open om 20:00 en tickets kosen €18 in VVK en €20 ADK.

Voor de rest gaat de maand maart redelijk bedroevend leeg blijven op agendaal vlak (ziehier, mijn portie creativiteit van vandaag, ik heb een woord verzonnen. Hoera.), tenzij er iemand nog een ideetje heeft? Iets dat er te doen is en ik niet mag missen en dat openbaarlijk en publiekelijk is? (want ja Katrijn, ik besef dat het u verjaardag is en ik ga ook op familieweekend met Het Vriendje en ik moet nog een Mad Tea Party houden voor mijn verjaardag van een maand geleden, maar ik kan geen datum kiezen..). ‘t Mag ook buiten de Gentse landsgrenzen vallen natuurlijk, aangezienDe Invasie van Brugge bewezen heeft dat er ook buiten Gent hipheid te vinden is. 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply