Handmade, Sewing

Nieuwe stofjes & tas

‘t Is mij gisteren gelukt om, tussen het uitdelen van antibiotica, pijnstillers en spuitjes onderhuids vocht (het ratjes met de stilliggende darmen is thuis),  een paar foto’s van mijn nieuwe stofjes te nemen. Hoera, want ze zijn leuk! ^-^ ‘k Ben natuurlijk alweer vergeten hoeveel ze gekost hebben (of hoe groot de stukken stof zijn -___-), maar alle gebloemde dingetjes komen van hetzelfde kraam. Voor de polkadots heb ik te veel betaald. Ik raakte er maar niet aan uit waar ik ze goedkoopst kon vinden en na aankoop, op weg naar buiten, zag ik natuurlijk pas het Goedkope kraam. Oh well, voor die paar euro’s te veel ga ik nog altijd een schoon rokje hebben (hoop ik, want ‘t is lang geleden dat ik nog eens kleren gemaakt heb…).

Het gebloemde stofje dat ik eerst zag en onmiddellijk wou, alleen was het altijd alleen maar in iemands anders zijn of haar handen te vinden. Gelukkig heeft braaf wachten geholpen. Al moet ik toegeven dat ik errgggg ongeduldig aan het worden was en ik een beetje de neiging had om zij-met-het-stofje te bespringen (denk aan de scène uit Confessions of a Shopaholic met de laarzen), maar ik kon mij (wel) bedwingen.

Hello toekomstige polka-pencilskirt! 😀

Ik heb niets met roze, maar ik heb wel een nichtje dat daar wel blij met gaat zijn (denk ik, hoop ik, ik moet eigenlijk nog eens informeren naar haar smaak en dan kan ik beginnen aan mijn verjaardags-verrassingspakket :p)

En dan mijn nieuwe tasje. Na een week gebruik (nuja, na één dag al) besef ik dat ze te klein is voor wat ik gemiddeld allemaal wil meesleuren en dat ik dus een grotere versie ga moeten maken. :p En dat bandje daarop was lijk nogal veel werk, terwijl ik het eigenlijk niet zo mooi afgewerkt vind/krijg. Iemand een idee wat ik er mee zou kunnen doen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pussy Cath March 5, 2010 at 5:50 pm

    Leuke tas!! 🙂

  • Leave a Reply