Daily Life

Retro-time

Gisteren was er de Kringwinkel Retrobeurs en dat bracht mij in jaren ’50 stemming (al was lang niet alles wat op de retro beurs te zien was jaren ’50, ’60 of ’70). Naast het doen van één retro aankoop, besloten we de avond in jaren ’50 stijl af te sluiten. Het werd de film met één van de gekenste scènes ooit, aangezien we waarschijnlijk gewoon geen andere 50-inspired films hebben staan.

Wat de aankoop betreft, geen idee hoe retro of hoe fifties, sixties of seventies hij/het is, maar ik vind het leuk. Mijn juwelenhouder/party-tray-ding. Lekker multifunctioneel en hoe goed zou dat niet staan op mijn crafty-standje? Met aankledings-dingen te verzamelen, kunt ge nooit vroeg genoeg beginnen, me dunkt, zeker als ze maar €3 kosten. ^-^

Juwelenhouder

Zijn er nog fifties-achtige films die ik zeker eens moet bekijken? Tips zijn altijd welkom! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Pussy Cath March 8, 2010 at 10:31 am

    Cry Baby, Some like it hot, Gentlemen prefer blondes, … 😉

  • Reply Pussy Cath March 10, 2010 at 1:28 pm

    Uhuu!! 😀

  • Leave a Reply