Movies & Music

She’s Gaga…

…en geniaal. Ok, ‘t is bloot enzovoort, maar we zijn 2010 en dat kan ons toch niet meer shockeren? Er zijn ergere dingen in de wereld dan Lady Gaga met afgeplakte tepels en een fuzzy kruis? (Zoals Madonna in een eighties-trainingspak, jak) Of Gaga en B die een heel restaurant vergiftigen? Blijkbaar kan hypocriet Amerika er weer niet met leven, maar gelukkig is daar YouTube en de repeat knop, want ‘k vind hem super die clip! ‘t Is eens iets anders dan dartelende semi-naakte semi-zwarte hiphopwijven (jawel er zijn gradaties in zwartheid in videoclips, hoe lichter uw huidskleur, hoe belangrijker uw rol in de clip, hoera voor kleurdiscriminatie binnen een ras (rond 4:49)  -___-) die rond vuilbekkende zweterige mannenlijven kronkelen alsof ze niets beter te doen hebben (de vaat mss?). Of vrouwen van 50 die denken dat het ok is om tussen jongens en meisjes van 20 te staan doen alsof er geen leeftijdsverschil is (it isn’t, Madge, it isn’t…)

Hoera dus voor een beetje gekke mensen, want ze maken de wereld zoveel leuker!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply vachette March 15, 2010 at 3:49 pm

    Eindelijk nog iemand die het luidop zegt over Madge 😛

  • Leave a Reply