Daily Life

Julie’s House

We hebben – alweer – een nieuwe verslaving. Ofwel een oude verslaving die ge-upgrade is naar een meer fancy en dure versie. ‘t Is namelijk zinloos te ontkennen dat ik niet al eerder een lichte verslaving aan cupcakes had. Ik bak er met de onregelmatigheid van mijn biologische klok af en toe een hoop. Dan wordt er hier een week cupcakes gegeten. Of ‘t moet al zijn dat vergadering is van de opvang, dan overleven die dingen het eerste uur amper. Succesvol zijn ze dus wel, mijn cakes.

Op De Invasie leerde ik echter Julie’s House kennen in levende cupcake-lijve. We hadden er namelijk al veel lovende dingen over gehoord, maar die komen amper in de buurt van the real thing. Oh Vanille-cupcake, how I miss thee. Ze zijn nochtans niet klein geschapen daar, maar toch zijn ze altijd veel te snel op. Sinds de Invasie zijn we al twee keer langsgeweest bij Julie en serieus jongen, ik vrees dat ik de maand niet ga kunnen afsluiten zonder nog een. ‘k Heb dan ook nog maar vanille, chocolade en banaan geproefd, dus ‘k heb nog werk als ik ze allemaal wil proeven… Om nog maar te zwijgen over de andere taartjes die daar te vinden zijn…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Pussy Cath March 23, 2010 at 9:53 pm

  Omg, ik heb vandaag nog gedacht da’k daar dringend eens moet passeren! ‘t Zal voor noste weke ne keer zijn 😛

  • Reply Plutomeisje March 23, 2010 at 10:36 pm

   zitte in gent deze week? Want ‘k heb toevallig tijd morgen en mss donderdag ook wel. Anders maak ik wel tijd. Speciaal voor u! (en de cupcake :mrgreen:)

 • Reply Pussy Cath March 23, 2010 at 10:58 pm

  Hihi deze week zit ik niet in Gent (behalve zaterdag, maar da’s heel de dag stage). Volgende week ben ik er wel (en dan de hele paasvakantie ook – maar opnieuw stage overdag 🙁 )

 • Reply Kathleen March 24, 2010 at 8:03 am

  Da’s eentje om te onthouden voor als ik nog eens in Gent ben.

 • Reply Kleine March 24, 2010 at 8:23 am

  Ik heb er ook al veel van gehoord, maar nog nooit geprobeerd. Ik zal toch eens moeten gaan precies, als ik de foto’s zo eens bekijk ^^

 • Leave a Reply