Daily Life

Ambassadeuse

Een tijdje terug (als in: amper een paar dagen) werd er gevraagd of ik het zag zitten om ambassadeur te worden van Electrified 02Hacking Public Space. Na lang overleg (met mijzelf) en het afwegen van de talrijke voor- en nadelen (*uhum* meer “aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah (= paniek) ik-wil-wel-maar-er-lopen-enge-mensen-rond-die-ik-niet-ken…) zijn we uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat de kans dat het allemaal zo erg wordt als in mijn hoofd redelijk klein is (precieze berekening volgt nog, ‘k ben nog een aantal rampscenario’s aan het overwegen) en dat het eigenlijk niet slecht zou zijn moest ik eens iets interessants hebben om over te bloggen.

Zo komt het dus dat we voor ambassadeur mogen spelen voor deze samenwerking tussen de Vooruit en het SMAK zonder dat we eigenlijk *iets* afweten van kunst. Ik kijk gewoon graag naar mooie prentjes en daar stopt mijn kunstzinnige kijk op de wereld. Dat neemt niet weg dat we toch een poging gaan ondernemen om het project braaf te bespreken en van commentaar te voorzien (een mening heb ik altijd ^-^). Om te beginnen mag ik vrijdag 02 april naar de opening van de tentoonstellingen Ed Templeton ‘The Cemetry of Reason’ & Electrified 02 ‘Hacking Public Space’ en wat nog leuker is, is dat jullie, mijn trouwe lezertjes, ook gewoon mogen komen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Op agenda in april: Klaas Van der Linden, Electrified 02 « Plutomeisje March 28, 2010 at 6:29 pm

    […] april de opening van de tentoonstelling van Electrified 02 en Ed Templeton, waarover ik eerder al blogde (of toch een poging deed). Beide tentoonstellingen lopen tot 13/06/2010, ge hebt dus nog tijd. […]

  • Leave a Reply