Daily Life

Dat moest er nog even uit

Pff, tegenwoordig heb ik meer inspiratie om te schrijven dan ik daadwerkelijk kan uitwerken. Allez, ik zou het wel kunnen uitwerken, technisch gezien heb ik massa’s tijd, maar ik ben de laatste weken full-time beziggeweest met het verzorgen van twee zieke ratjes. Deze avond nummer twee laten inslapen en na een hele hoop gebleit vandaag (waaronder een uitbraak aan de telefoon met de dierenarts *genant*) valt er nu toch een serieuze last van mijn schouders. Vreselijk hoe slopend dat kan zijn. Niet dat het beter is als ze plots op 2 dagen ziek en ervantussen zijn. Dat doet ook zeer.

Niet dat ik content ben dat ik mijn beestje kwijt ben, maar wel content dat het gedaan is, want hele dagen afzien is ook niet dat. Zeker niet als ge al aan een pijnstiller zit die morfine een paar keer overklast. ‘k Weet het “hou dat gedoe over uw pluizig ongedierte op de desbetreffende site, aub danku“, maar soms wil ik daar eens over schrijven van uit menselijk standpunt dan vanuit het standpunt van een mede-rat die schrijft over het verlies van een vriendje. Ge moet dan altijd ergens positief blijven en de positieve fut is er een beetje uit vandaag. Nu wil ik mijn hart luchten en maffen. En morgen ga ik de hele dag in mijn bed blijven liggen (tot 08u ofzo -__-) en mijn paper schrijven en opruimen en de ramen opengooien, de zon binnenlaten, de muziek te luid zetten en naar mijn levende beestjes kijken en knuffelen (want die zijn een beetje vergeten de laatste weken). En nog een beetje verliefd kijken naar het nestje rittens dat aan het opgroeien is. Niets is zo goed voor uw humeur als een bende rattenpeuters die over elkaar buitelend door de kooi stuiterd.

Duim maar voor mij dat het morgen niet regent…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pussy Cath March 26, 2010 at 12:02 am

    Oh nee 🙁 Kan mij idd wel voorstellen dat er een last van uw schouders valt. Veel sterkte Eline!

  • Leave a Reply