Link Love

DIY or Die

‘k Weet niet of jullie het leuk vinden om te lezen welke websites andere mensen leuk vinden, maar ik vind dat lijk wel nog leuk op andere blogs. Ik kom dan wel altijd terecht in een soort never-ending lijst van coole blogs en websites die verwijzen naar andere coole blogs en websites en dan is mijn middag om voor ik het goed en wel besef. Anyway, dat ga ik jullie dus ook aandoen. Meet my best DIY-friend: Threadbanger.

Ik heb ongeveer alle afleveringen gezien (lang leve onbeperkt internet!) en hoe meer afleveringen ik keek, hoe superder ik de site vond. In het begin was vooral Decor It Yourself dat mij naar daar lokte, maar de projecten die op de website staan (en op de fora) zijn ook gewoon echt uitvoerbaar en niet bijster moeilijk. Aangezien mijn stikmachine nu toch marcheert kriebelt het dus bij mij ook om zowat alles te DIY-en wat er te DIY-en valt. Mijn voorraad tweedehandskleren die aan bewerking toe zijn is echter redelijk beperkt (als in: ik heb er gene :p), wat echter het enige minpuntje is aan de hele site, want ze doen redelijk wat projecten vertrekkende vanuit bestaande stukken… Net zoals onderstaande aflevering, die één van de favorietjes is, al kan een coole te grote t-shirt vinden niet moeilijk zijn eigenlijk…

Zijn er toevallig mensen die al iets gemaakt hebben van in die shows? Viel het mee/tegen? :p

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pussy Cath March 26, 2010 at 10:46 am

    ‘k Heb hier nog nen Bathory – shirt liggen dat aan pimping toe is!! 😀

    • Reply Plutomeisje March 27, 2010 at 6:06 pm

      Misschien moet je hem meenemen als we van craftavondje gaan doen? ‘k Heb wel zo geen hoodie-stof :p wat is dat spul eigenlijk dat ze gebruiken voor tuien?

    Leave a Reply