Daily Life, Fashion

Op agenda in april: Klaas Van der Linden, Electrified 02, UltraMegaLore & Black

Pff, ik dacht dat dat wel ging meevallen, zo een vaste rubriek. Eén keer in de maand zou ik alle prachtige, coole dingen waar ik de volgende maand wel naartoe wou trekken op mijn blog gooien en dan zou er interactie volgen en tips enal. Alleen is het verdorie niet makkelijk om hier dingen voor te vinden. Zoek ik misschien op de verkeerde plaatsen? Of is mijn interessegebied gewoon te klein (waag het niet van dit te antwoorden)? :p

Deze maand is dus heerlijk gevuld met alleen maar tentoonstellingen. Oh boy, oh boy, nu het zomer wordt is het de perfecte moment om binnen te kruipen!

Om te beginnen is er op vrijdag 02 april de opening van de tentoonstelling van Electrified 02 en Ed Templeton, waarover ik eerder al blogde (of toch een poging deed). Beide tentoonstellingen lopen tot 13/06/2010, ge hebt dus nog tijd. Vanavond is er trouwens een uitzending van Cobra TV met daarin een stukje over Ed Templeton. ‘t Is maar dat ik het op tijd weet te zeggen. Cobra TV valt gelukkig te herbekijken in de video zone van Canvas.

Daarnaast kunt ge vanaf 9 april af en toe (preciese data, zie flyer) eens gaan kijken naar de expo van Klaas Van der Linden. Lokaal talent uit het gebied waar ik naar school geweest ben (kwestie van mijn Zottegemse/West-Vlaamse tongval toch een beetje te verklaren. Iezels dat zit er niet in…erm.. mss gelukkig maar, want ik moet altijd wat lachen als ik een bende kwetterende oudere dames op den bus bezig hoor. Margiiii :p Alhoewel, die woorden die ik soms zeg die logisch lijken en die niemand verstaat.. zou dat het zijn O__o).  Een geheel random weetje: maar ik heb Klaas (ik mag toch Klaas zeggen? Anders is dat zoveel typwerk…) “ontdekt” via een Boomerang kaartje. Ge moet die dingen in de gaten houden, want staan daar af en toe ook goeie/niet-reclame dingen op. ^-^

Aangezien het binnenkort hopelijk & eindelijk gaat lukken om naar Antwerpen te gaan (paasvakantie enal) en omdat het mijn favoriete niet-kleur is, wil ik ook graag eens binnenspringen bij (in?) het MoMu waar sinds 25/03/2010 de tenstoonstelling Black loopt. Mijn eerste MoMu tentoonstelling zeg. ‘k Hoop dat ze interessant mag wezen, want ik heb van horen zeggen dat de kwaliteit/interessantheid soms erg schommelt.

En omdat we nu toch bezig zijn over mode: in het Modemuseum in Hasselt loopt sinds gisteren de tentoonstelling Ultramega Lore (waarvoor ze dringend hun google-hits-ding moeten aanpassen, want ge vindt veel, maar niet direct het museum), over topmodel Hannelore Knuts. Knuts is trouwens curator voor haar eigen tentoonstelling die draait rond haar ontmoetingen in de modewereld, haar inspiratie en natuurlijk haar carrière. De tentoonstelling zou een beetje opgebouwd zijn alsof je door een tijdschrift bladert. Geen idee wat dat precies wilt zeggen, maar je kan altijd de Elle van deze maand eens doorbladeren, die staat namelijk ook in het teken van Hannelore Knuts, die gastredactrice mocht spelen. Keitoevallig waarschijnlijk, maar een goed moment hé.. :p

(Ben ik trouwens de enige die dat een beetje een rare foto vind? ‘t Scheelt daar lijk iets mee…)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tess March 28, 2010 at 11:05 pm

  Ik ga ook naar Klaas zijn tentoonstelling! http://tessvdm.wordpress.com/2010/02/21/kunst-klaas-van-der-linden/

  • Reply Plutomeisje March 29, 2010 at 12:35 pm

   Hehe, ‘t is door uw post dat ik het wist en dat ik het in mijn agenda moest smijten 😀

   • Reply Tess March 29, 2010 at 12:44 pm

    Haha ok!

    Zijn broer, Thijs, heeft trouwens nu ook een expositie lopen. Tem 9 april denk ik.

  Leave a Reply