Movies & Music

Op repeat

Ik had al ooit eens een video van Marina & The Diamonds gepost, maar nu heb ik dus haar cd ontdekt. Er staat zowaar meer dan één goed liedje op. Momenteel ben ik totally addicted aan Hermit the Frog. Alleen al omwille van de titel. De counter staat op 23 in iTunes (alleen van vandaag dan :p Ikke, raar? Neen, der zijn er nog die dat doen).

Ze komt trouwens naar de Botanique op 15/06/2010. Midden in de examens. Joy. T__T

‘k Heb ook nog een leuke wedstrijd gevonden Made by Belgians, waar ik nog nooit van had gehoord. Handig om een nieuwe hoop Belgisch talent te ontdekken en te beseffen dat ook hier vanalles leeft, met al die engelstalige blogs vergeet ik dat altijd. Ik heb nog niet kunnen beslissen op wie ik zou willen stemmen. ‘t Is niet zo handig dat niet iedereen een lange beschrijving van het project heeft en niet iedereen een project met een sociaal engagement achter heeft. Allez, als het dan toch over België gaat, dan mag je wel solidair zijn, vind ik, neen? ‘k Vind ook dat sommige deelnemers lijk al een stukje meer gelanceerd zijn dan andere, dus geld voor hun droom waar te maken hebben ze niet echt meer nodig, ze zijn al met hun droom bezig… Ok, ik ben een muggenzifter, maar toch. Bruxellart ligt mij dan het meeste, denk ik, meerdere keren per jaar een illustratiefestival in Brussel. Klinkt wel fijn. En België is toch een stripland hé.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kleine March 31, 2010 at 5:27 pm

    Hoera voor eindeloze repeat!

  • Leave a Reply