Inspiratie

Geïnspireerd

Massa’s geïnspireerd dus, na die Ed Templeton tentoonstelling. Hoe mottig klinkt dat eigenlijk niet.. Toch voelde het zo de afgelopen dagen, dus I’m a happy camper, zoals altijd wanneer er enige intentie van creativiteit in mijn dag te bespeuren valt. Dat heeft vorige week nog maar eens uitgewezen toen ik een poging deed om een paper te schrijven. Uiteindelijk had ik een stapel mini papiertjes met -tig krabbels op. ‘k Vraag mij eigenlijk af of het wel slim is om meer te proberen tekenen. Hoe meer ik bezig ben met zo dingen, hoe moeilijker het wordt om mij te concentreren op saaie studie-gerichte zaken zonder tussendoor niet alles te willen uitwerken dat in mijn hoofd komt.. ‘k Ga mijn stapel papiertjes al klaarleggen….

Anyway, alsof ik nog niet geïnspireerd genoeg was, kwam ik dit filmpje nog eens tegen op de blog van Eloleo (wat ik altijd wil uitspreken als OleOleo -__-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply eloleo April 6, 2010 at 8:59 pm

    OleOleo 😉

    • Reply Plutomeisje April 7, 2010 at 3:50 pm

      *bloos* Ik ben er op aan het oefenen! 😀

    Leave a Reply