Fashion, Inspiratie

Shop shop, ’till you drop

Internet is een vreselijke plaats voor vrouwen/meisjes. Ge denkt dat ge binnen veilig en wel zit, weg van alle verleidingen van de alledaagse wereld, maar niets is minder waar. Onschuldig surfend op het wereldwijde internet komt ge plots op een pagina met allerlei prachtige dingetjes die u heel erg wanting maken, want ja, ge kunt ook digitaal shoppen. De wereld is zo niet fair enal. (tip: zorg dat je geen Visa hebt, dan kunt ge alleen maar willen, maar niet kunnen. Hah, hoe frustrerend is dat niet! *zo niet uit mijn leven gegrepen*)

Uit wraak voor de complete afwezigheid van Visa in mijn leven, ga ik hier, sociaal als ik ben, mijn favoriete online shops (+ mijn most wanted) posten.

Meet Modcloth, indie walhalla en dat is niet onverdiend. Ze hebben altijd leuke dingen binnen en er is een constante stroom aan nieuwe kleren, schoenen, tassen en interieurspullen. Me likes! Bovendien vaak erg betaalbaar, alleen een beetje jammer van de verzendingskosten… (met meer bestellen is niet echt een oplossing omdat verzendingskosten omhoog gaan met het gewicht/aantal spullen).

Modcloth Set

Shanalogic ontdekte ik een paar dagen terug via TwinkieChan’s blog. Happy Handmade Stuff. Onder andere van She Likes Cute, een webshop + blog die ik eeuwen geleden als eens tegenkwam.

Shanalogic

Amazon… dat heeft gewoon niet meer uitleg nodig zeker? Hoe veel ik daar ook koop, mijn verlanglijstje wordt niet korter…

Amazon Set

Red Velvet Art, collectief/winkel van onder andere A Beautiful Mess, Smile and Wave and Freckled Nest. Als je die nog niet kende, dan is internet niet uw second home.

Red Velvet Art

Ben ik de enige met online shopfrustraties of zijn er nog mensen die er last van hebben? En wat zijn jullie favoriete online (window)shopping adresjes?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kathleen April 6, 2010 at 10:52 am

    Psst… Een tip om de boekenkosten wat te drukken: http://www.bookdepository.co.uk. Goedkoper dan Amazon en free world wide shipping. Yuy! Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd, maar heb er wel al positieve dingen over gehoord.

    • Reply Plutomeisje April 7, 2010 at 4:22 pm

      Ah, daar gaan we volgende keer dan eerst de prijzen vergelijken als we willen bestellen. Merci voor de tip! 😀

    Leave a Reply