Inspiratie

Craft room inspiratie

Ik weet niet goed waar de meeste mensen hun crafty gepruts, hun gestik & hun geschilder doen, maar bij mij is dat dus aan mijn ietsie-minie-bureautje en mijn keukentafel. Op zich is dat niet slecht natuurlijk, maar handig is anders. Mijn bureau ligt altijd zodanig vol met papier, dozen met tubes acrylverf & foto’s, potten met verfborstels en stiften, dat er eigenlijk amper plaats is voor mijn laptop, laat staan voor mijn cursussen. Eigenlijk zou alles op de keukentafel kunnen liggen, maar daar is geen natuurlijk daglicht en ik teken niet graag in half-schemer met kunstlicht (neen, dit huis is niet perfect :p). Gelukkig staat er (alweer) een verhuizing op de planning, opnieuw een geheel nieuwe buurt in Gent. En een huis waar misschien wel plaats is voor een volwaardig uitgewerkte bureau/craftkamer, waar ik al mijn rommel mag laten rondslingeren en ik nog steeds plaats overhoud voor meer rommel bij te leggen… Aaah, dat klinkt zo zalig.

Ik zou het wel cool vinden moest mijn kamer een beetje op deze gaan lijken:

Met een beetje van dit groen

Met een magnetische blackboard-muur, zodat ik mij kan uitleven met het ophangen van alle inspirerende foto’s & tekeningen en geen papier meer moet verspillen aan mijn to-do-lijstjes!

En een zalige kast voor al uw stofjes, waar je ze kan zien, maar waar ze kattenhaar-veilig opgeborgen liggen.

Ik vind deze boom echt een super idee. Heel leuk voor foto’s een plaatje aan de muur te geven (op de takken). Als deze niet in mijn hobbykamer past, dan komt hij zeker in de living… (past perfect bij mijn bos-thema). Al weet ik niet of dat eigenlijk wel ‘mag’ zo twee kamers met groene accenten… Waarom is groen zo mooi?

Nog een paar leuke opberg- en inspiratieborden. Vooral het metalen bord is wel tof, de combi inspiratiebord en opbergruimte lijkt mij super handig. Zeker als het bord een fel kleurtje heeft en op een witte/gebroken witte muur komt. ^-^

Een mengeling van alles door elkaar misschien? Gewoon de allerbeste idee├źn van iedere kamer in de mijne integreren. Nu nog kunnen beslissen over de kleurtjes aan de muur. Na een jaar lang in een semi-grot te hebben gewoond qua belichting (ruit aan de straat, koepel in de keuken, lange woonkamer die verder raam- en lichtloos is) snak ik naar felle en vrolijke dingen in combinatie met witte muren. Wat een donker kot niet doet met een mens, vroeger vond ik wit echt afgrijselijk…

Tips van mensen met hobbykamer organisatie ervaring zijn altijd welkom net als foto’s van uw crafty plek. ‘k Ben lijk benieuwd of er nog bureautjes zijn die zo rommelig liggen als de mijne nu (wat ik niet ga tonen. Nah! :p Tenzij mss op heel erg massale aanvraag… )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply lazy-drawer May 25, 2014 at 8:22 pm

    ik vind het alvast een geweldig idee (ik wil mn room ook veranderen ) XD dus ik zocht op en kwam hier uit , veel suc6

    Lazydrawer

  • Leave a Reply