Daily Life

DrukDruk, want ‘t is vakantie

Aangezien het momenteel vakantie is, heb ik het druk. Plots wil ik zowat alle projecten uitwerken die al eeuwen op mijn lijstje(s) staan (er slingeren meerdere versies rond in mijn hoofd). Soms leidt dat tot absoluut niets doen in een moment van totaal onvermogen in het maken van keuzes. Soms ben ik aan meerdere dingen tegelijk bezig. Soms begin ik aan meerdere projecten en eindig uiteindelijk doelloos rondsurfend op het internet. En heel soms haal ik gewoon mijn cursus boven. ‘t Is blokvakantie voor iets hé.

Naast lijstjes met projecten afwerken, moet er ook opgeruimd, gekuist, kooien verschoond en in de zon gelegen worden. Ahja en papers schrijven, dat moest ook nog. ‘k Ga hier duidelijk meer dan 2 weken voor nodig heben… Om jullie voorlopig een beetje op jullie honger te laten zitten: mijn handmade cupcake/taartenstandaards met eigen baksel op. Superhappy omdat mijn frosting gelukt is, ‘t was de eerste keer dat ik dat probeerde en dat opkloppen met de hand is geen sinecure (gelukkige hebben we een vriendje wiens armspieren dat wel aankunnen ^-^). De tutorial voor de cheap-ass taartenstandaards volgt binnenkort trouwens!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vampie April 9, 2010 at 2:35 pm

  WOUTER, Laat je niet doen e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Koop een mixer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Reply Plutomeisje April 9, 2010 at 8:31 pm

   Neeneen, een keukenrobot, dan moet ik ook geen deeg meer staan opkloppen 😛 Everybody happy enal. ^-^

  Leave a Reply