Daily Life, Sketchbook

2,5 seconde geleden

bron

‘k Heb voor mijzelf beslist (nu ongeveer 2,5 seconde geleden) dat ik eens wat meer van mijn schetsen ga delen. Niet omdat ik ervan overtuigd ben dat ik super goed ben (itt eigenlijk) en dat ik vind dat iedereen dat moet zien. Ook niet omdat ik per se wil horen dat mensen mijn dingen slecht vinden, of te ondermaats van kwaliteit om te delen. Gewoon omdat ik heel graag teken en ergens wil ik mijn dingen toch wel delen (zonder ervoor beschaamd te zijn). ‘k Wil ze niet wegsteken in schetsboeken en mappen voor die toevallige keer dat iemand bij mij langskomt en erdoor bladert. Om één of andere reden wil ik dat wat ik doe gezien word, zonder dat er per se veel achter steekt. Allez, ik denk toch dat er niet veel achter steekt, maar misschien is het toch een psychologisch kronkel van mijn ego. Misschien leer ik er iets uit of misschien ga ik totaal geen reactie krijgen, gefrustreerd raken en mij iets serieuzer vastbijten in wat ik graag doe. Of misschien geef ik het daardoor net wel op. Ik weet niet. ‘k Ga gewoon posten en niet verder nadenken. ^-^

*gaat er toch nog eens over nadenken*

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kathleen April 21, 2010 at 6:48 pm

  Gewoon doen. Ik heb zelf al gemerkt dat bloggers over het algemeen dingen niet afkraken. Of ze zijn extreem positief (wat niet altijd evenveel helpt als je wil bijleren) of ze geven opbouwende kritiek. Die laatste soort comments, daar ga je het meeste aan hebben en daarom is het net goed om je werk online te smijten. Go for it!

 • Reply Pussy Cath April 22, 2010 at 4:18 pm

  Jommer jommer, dan wil’k ze hier ook zien e! 😛

 • Reply Plutomeisje April 22, 2010 at 6:40 pm

  Ok ^-^
  *gaat foto’s trekken*

 • Leave a Reply