Sketchbook

Sketchbook pt.1

‘k Heb er “pt.1” van gemaakt, kwestie van zeker minstens een deel 2 te moeten posten. ^-^ Een schetsje van gisteren en van vandaag. Aan de datum van die van vandaag heb ik geprutst, omdat de oorspronkelijke schets ergens in 2009 gemaakt is met al grote plan om het te verven. Vandaag sloeg de realiteit mij hard in het aangezicht (no way dat het ook geverfd zou raken), dus heb ik het potloodgewijs afgewerkt in een rapke. ‘k Ben er wel nog content mee, maar misschien was verf toch mooier geworden…

Bij alletwee scheelt er iets met de ogen (hallo, gelijkheid?), iets waar we dus aan gaan moeten werken. Sorry voor de vlekken btw, na 22 jaar snap ik nog altijd niet hoe ik mijn hand moet houden om niet alles open te wrijven… :s Potlood bij beide was een 3B.

(en “portretten” ga je nog veel zien passeren als ik regelmatig schetsen ga posten,  ik zit een zij-aanzicht & voor-aanzicht loop. Iets anders krijg ik amper getekend. Iemand tips hoe ik meer verschillende dingen kan gaan tekenen, in plaats van altijd die dingen die al in mijn grijze massa geprent zijn?)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply