Fashion

Stretchen enzo.

Omdat ‘stretchen’ al dan niet in combinatie met ‘oor’ of ‘oor’ + ‘piercing’ of ‘stretch’ zowat de meeste gebruikte zoekterm is die naar mijn blog verwijst, voel ik mij een beetje verantwoordelijk. ‘k Heb namelijk in een ver en duister verleden eens iets geschreven dat ik in al mijn naïviteit een informatieve post vond. Hierbij dus een hernieuwde poging tot informativiteit. ^-^ ‘k Ga dan ook mijn stretchverhaal vertellen, ‘t is maar een voorbeeldje en niet iedereen doet zo domme dingen (‘k hoop dat het wereldkundig maken van mijn achterlijkheid hierbij gaat helpen).

*mensen met een zwakke maag en een groot inlevingsvermogen slaan de eerste alinea best over, daarna ga ik mij inhouden*

Ik weet niet of ik het in mijn vorige post erg duidelijk gemaakt heb, maar ik heb afgezien met mijn stretch. Voornamelijk omdat ik te snel wilde stretchen en omdat ik niet de juiste materialen had, ‘k wou daar geen geld aan geven omdat je dat niet kunt blijven gebruiken. ‘k Ga om te beginnen één enorme tip geven: do not, in geen geval, absoluut niet dus, maar ga niet gaan stretchen met een nagel, zelf niet als hij ontsmet geweest is. Ge wilt niet weten wat voor vuile ontsteking ge daar van kunt krijgen. Helaas spreek ik uit eigen ervaring. -___- . Oew, ‘k heb nog een tip: steekt, in al uw ongeduldigheid, geen flesh tunnel in u oor van een materiaal waarvan ge niet helemaal zeker zijt of ge er allergisch aan zijt op een moment dat die er nog maar net nipt in past. Voor dat je het weet hebt ge problemen met dat ding los te schroeven, staat uw oor helemaal dik en pijnlijk en hebt ge etter aan uw vingers. Leer uit mijn stomiteiten en bega ze zelf niet. :p

Ok, nu het vorte bangmaak stukje achter de rug is: ‘k heb nog altijd geen spijt van mijn stretch. ‘k Ga niet zeggen dat ik er enorm goed over nagedacht heb, dat kan ik mij niet echt herinneren, maar spijt heb ik alleszins niet. Ik vind hem mooi zoals hij momenteel is (nog steeds 10mm en verder gaan we echt niet) en ‘k heb ondertussen een mooie collectie tunnels en plugs. Na mijn eerste geklungel ben ik er wel meer voor gaan zorgen, onder meer door foto’s van oorlelreconstructies enzo tegen te komen op bmezine. Ik draag nu vooral natuurlijke materialen in mijn oor, omdat die uw huid toelaten om te ademen. Stalen tunnels draag ik niet meer, aan alle exemplaren bleek ik allergisch ook al was het zogezegd chirurgisch staal, dus ik ben gewoon gestopt met dat te kopen (bovendien raak ik die schroefdopjes kwijt). Ik haal mijn tunnels of plugs ook altijd uit mijn oor als ik ga douchen of een bad neem en ik probeer er altijd op te letten dat ik het mooi meewas (met water). Sinds dat ik dat allemaal mooi doe, heb ik er geen last meer van. Nada’tjes.

Aan al diegene die dus op mijn blog terecht komen omdat ze info zoeken over stretches: zoek nog een beetje voort, vooral op fora kan je veel info vinden of ga eens langs bij een aantal (nooit op één iemand zijn/haar advies vertrouwen, beetje rondvragen is slimmer) piercingszaken en vraag daar eens wat info.

(‘k Wou mijn post begeleiden met een mooie foto, maar blijkbaar bestaan er enkel marginale oor-stretch foto’s. *Ween*)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tess April 27, 2010 at 6:00 pm

  Oei oei oei! Ik heb dat braafjes gedaan met een stretchhaak en met fimo-plugs die ik (nu ja mijn vriend) telkens groter maakte. Geen vieze nagels voor mij, het gedacht alleen al!

  Die van mij stinken ook verschrikkelijk, zelfs als ik ze elke dag was. Ik heb wel gezien dat je nu zo’n natuurlijk reinigingsproduct kan kopen. Ik ga houten plugs bestellen en mocht het niet beteren denk ik dat ik dat product eens zal kopen.

  • Reply Plutomeisje April 28, 2010 at 11:28 am

   Sjah, jeugdig ongeduld hé :p ‘k Zou het nu ook niet meer zo doen hoor.

   Bij mij stonk dat idd ook altijd, maar dat is veel verbeterd nu ik vooral houten en stenen plugs heb, soms draag ik nog eens plastiek en dan ruikt dat iets meer, met hout blijft dat volledig ‘droog’en ruikt het minste.

  Leave a Reply