Inspiratie

De imaginaire shoplog

‘k Had zin in een nieuwe (hopelijk terugkerend) thema-ding op mijn blog. Niet te moeilijk, anders hou ik dat nooit vol en over iets wat ik graag doe. Hmmm, ver moet ik dan niet zoeken, dingen kopen of lijstje maken van dingen die ik wil kopen zal wel ergens bovenaan mijn favoriete tijdsverdrijvingen staan. Samen met gefrustreerd raken over het ontoereikende budget om alles te kopen wat ik wil kopen. Om mij toch van al te veel frustratie te behoeden, ga ik gewoon mijn wishlist en mijn geshopte items samensmijten en doen alsof ik alles heb. ^-^ (een kinderhand…)

I’m a sucker voor nagellak. Zowat de enige vorm van make-up die ik koop en ook gebruik (mascara laat ik gewoon slechtkomen binnen de 2 weken nadat ik hem gekocht heb. Die draaidoppen zijn te moeilijk voor mij om die deftig te sluiten *huil*). Toevallig kwam er deze maand in het Kruidvat een nieuwe lading nagellakjes binnen, in een stuk of 30 kleuren voor idioot weinig geld (€2,5!) en dus ging ik eens gaan kijken. Helaas was het Kruidvat net overvallen, er bleven nog een stuk of 5 kleurtjes over, waar helaas niet al diegene bijzaten die ik wou.

220 Lost in the Mud – 230 Clay-ton, My Hero – 240 Sold Out Forever

120 Plum Play With Me – 200 From Dusk To Dawn – 250 I Sea You! (& 280 London’s Weather Forecast die niet op de foto staat *vergeten*)

Nu moet ik niet meer zo hard mijn best doen om de eerste exemplaren van Hi-Fructose magazine te vinden, de beste artikels zijn gewoon mooi gebundeld in één boek! Bovendien staat dat ook nog eens wreed schoon in uw boekenkast of op uw koffietafel. Kwestie van toch cultuurminnend enzovoort over te komen als er bezoek komt, ge moet het daarvoor nog niets eens gelezen hebben!

Te koop op Amazon.fr, €24,74

Ik vond ook nog eens Puma schoenen die mijn enorm aanstaan. Ooit had ik een paar Puma’s die aanvoelden als ge geen schoenen aanhad die uiteindelijk compleet kapot eindigden na zoveel jaar en die ik nog altijd niet heb kunnen weggooien. Misschien dat ik dat nu wel over mijn hart krijg. ‘t Coolste van al is dat ik ze gewoonweg in het geel kocht. ^-^ €70 op de Puma webshop. ‘k Gaan er dan DIY-vleugeltjes aanhangen zodat ze Puma meets Jeremy Scott + Adidas worden. 😀

En tenslotte vond ik ein-de-lijk collans met polka dots op. Neen, serieus, weet er iemand waar ik die dingen kan vinden? ‘k Zie op Lookbook en co mensen verschijnen die dat uit de Zara en de Hema gehaald hebben, maar ze hebben dat daar echt niet. En neen die dure kousen van Falke en co, dat ga ik echt niet kopen, bedoel ik fiets, ik loop tegen vanalles, ik val omver enzo, ik ben lomp, dat gaat niet lang mee…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Tess April 28, 2010 at 4:05 pm

  Jaaaa die bovenste van Catrice! Ik heb er ook al lopen naar zoeken, dit weekend ga ik terug op zoek. 😉

  • Reply Plutomeisje April 28, 2010 at 10:01 pm

   Frustrerend dat ze zo rap weg waren hé. ‘k Ga morgen al eens gaan kijken of ze al nieuwe hebben, maar ‘k vrees ervoor… :p *wilt Sold Out Forever zo hard*

   • Reply Tess April 28, 2010 at 11:22 pm

    Naar welke ga je? Anders kan ik vrijdag wel eens kijken in Zottegem of ze die nog hebben en dan laat ik het je weten. 🙂

    • Reply Plutomeisje April 29, 2010 at 5:23 pm

     Ik ben in die in de Veldstraat gaan kijken, maar daar was alleen het geel terug aangevuld, de rest was nog altijd even leeg.. 🙁

    • Reply Tess April 30, 2010 at 5:00 pm

     Heb ze gevonden in Zottegem! 🙂

 • Reply Plutomeisje May 4, 2010 at 1:11 am

  Tess :
  Heb ze gevonden in Zottegem!

  verdorie, ik kom daar niet meer tot na de examens 🙁 *komaan herstockeer in Gent verdorie!*

 • Leave a Reply