Link Love, Sketchbook

Art journal

Sinds AnnaDenise aan haar Art Journal 101 begonnen is, wou ik er al iets over schrijven, maar de paper en mijn uitstelgedrag kwam ertussen. Boohoo. Gelukkig zijn haar Art Journal pagina’s te leuk om gewoon aan de kant te schuiven en te vergeten.

‘k Vind gewoon super hoe iemand er alle dagen in slaagt om haar verhaal om te zetten in beelden. ‘t Moet echt de max zijn om zo af en toe eens door die journals terug te bladeren. Ik hou zo zwaar van terugbladeren in mijn dagboek, dat totaal saai is, dus in zo boeken, aaaaaah… ‘k Heb het trouwens ook even geprobeerd om iets meer illustraties aan mijn dagboek toe te voegen, maaarrrr ik slaag er zelf niet in om op regelmatige basis te schrijven, laat staan dat het mij zou lukken om een art journal bij te houden. Voor diegene die over meer doorzettingsvermogen beschikken dan de gemiddelde mij (veel mensen dus), kunnen op AnnaDenise haar blog haar tips en ervaringen vinden over het houden van een art journal in een 3-delige reeks. ‘k Ga ze toch nog eens braaf doorlezen en nog eens een poging wagen, denk ik… ^-^

Art Journal 101 – Part 1: Topics and layouts

Art Journal 101 – Part 2: Color Schemes and Materials

Art Journal 101 – Part 3 – Drawing and putting it together

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply