Handmade

It’s a cloudy day

Alsof er al niet genoeg wolken zijn, maakte ik er eentje bij, voor binnen. (Soms lukt het mij gewoon echt niet om niet te prutsen met stof enzo…)

Een denkwolkje(:p), ‘k had gehoopt dat de katten er onder zouden gaan liggen maffen en dan kon ik schattige foto’s trekken, maar het enige dat ze tot nu toe gedaan hebben is die bolletjes van de muur trekken en op kauwen… Geïnspireerd door Color me Katie, één van mijn favoriete blogs op dit moment, omdat je er zo verdomd vrolijk van wordt!

(Duizendmaal excuses voor de slechte onderbelichte en overbeflashte foto’s, maar ik woon nog altijd in een grot hé. Nog iets meer dan een maand en dan kan ik hopelijk foto’s uit rijkelijk van natuurlijk licht voorziene kamers tonen…)

PS: het wolkje komt nog eens terug in een tutorial, I promise. De versier-uw-muur en uw-zetel-tutorial, maar ik mag pas nieuwe versies (en foto’s) na de examens maken van mijzelf. 😛 Niet dat het moeilijk is, gewoon een wolkje knippen en stikken, volproppen, druppels aanhangen en ophangen, maar ik heb zin om tutorials te maken, ook al zijn het hele eenvoudige. ^-^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply