Movies & Music

So horrible you’ll have to sing along!

Hoera voor mijn geweldige titel van vandaag! Ik had het al in een vorige post vermeld dat ik naar Dr. Horrible’s Sing Along Blog zou gaan kijken en zowaar ik heb dat ook gedaan. U kunt het wellicht al raden, het is mij bevallen (anders zou ik hier geen post over schrijven, tenzij het echt afschuwelijk slecht was, maar dat was dus niet zo). De afgelopen dagen klonken de Sing Along Blog-songs hier zelf door het huis, want ze zijn echt wel aanstekelijk (en vrolijk en duister!).

‘k Zal niet te veel vertellen over het plot van deze mini-serie, want na 3 afleveringen en ongeveer 40 minuten heb je het dus gehad. Dr. Horrible’s Sing Along Blog gaat over Billy (aka Dr. Horrible) en zijn duistere plannen om de wereld over te nemen en bij de top van de evil-doers te gaan horen. De typische slechterik dus, ware het niet dat Dr.Horrible ook nog een beetje een crush heeft op een meisje uit het wassalon en het haar niet durft zeggen… Zo heb ik mijn slechterikken graag, evil met een peperkoeken hartje. ^-^

Ahja, had ik al gezegd dat het met Neil Patrick Harris was? U weetwel, Barney uit How I met your Mother? Die kerel van This is gonna be legen- wait for it, and I hope you’re not lactose-intolerant because the next word is -DAIRY!. Zo een zalige kerel ! (En een beetje rrrrraw!)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kathleen May 13, 2010 at 2:25 pm

    Er werd onlangs naar verwezen in een podcast die ik iedere week beluister. Ik ga het ook eens moeten bekijken denk ik. Het ziet er alleszins echt wel leuk uit.

    • Reply Plutomeisje May 14, 2010 at 12:27 am

      Zeker doen, de soundtrack staat hier al 3 dagen op repeat 😛

    Leave a Reply