Sketchbook

Sketchbook pt.2

Onzekerheid heeft vandaag toegeslagen en ik heb mijzelf kunnen overtuigen dat ik eigenlijk gewoon niet kan tekenen. Iemand heeft mij dat vroeger wijsgemaakt zodat ik toch in iets zou goed zijn… Bleh. *mental note: stopt met art-blogs, mode-studenten-blogs, andere blogs, facebook en internet te lezen, slecht voor het ego en de frustraties*

Uitleg bij 1e tekening: ge zit aan de graslei en er drijft iets ondefinieerbaars in het water. Voor dat je het goed beseft hebt ge een pagina vol debiele dingen getekend. :p

‘k weet dat ik vorige keer had gezegd dat ik minder portretten en meer iets anders wou tekenen, maar kom ze heeft toch al schouders! (en ‘t was een lastig perspectief, zo eentje waar ge in de neusgaten kunt krijgen. ‘k Heb niet het idee dat het mij echt gelukt is…)

Aanschouwt gij allen, zo ziet mijn droom living eruit (althans, den bovenhoek van die living)! Geen idee waar mijn perspectief naartoe is, maar ik wou iets vanuit de bovenkant van de ene hoek van de kamer schuin kijkend naar de andere hoek van de kamer. In mijn living wil ik ook een zwevende stoel zoals op de tekening trouwens. Lijkt mij leuk. (btw de stoel bestaat in een versie die wel onderhevig is aan de zwaartekracht en lokt mij telkens ik uit den tram stap aan het Gravensteen naar de vitrine om een potje te staan kwijlen. Ooit ga ik eens binnenstappen en vragen hoeveel hij kost. Kwestie van een budgetplan op te stellen voor een volledig jaar en te duimen dat hij tegen dan nog niet verkocht is…).

Het groene tapijt ga ik uit den Ikea halen (gras!!! Omdat het vriendje zijn plan om gras binnen te planten erm.. onpraktisch/onrealistisch is) en mijn boekenkast/tv-meubel is iets waar ik al eeuwen van droom: een bende gestapelde fruitkisten. Voor €3 in Limburg te vinden, maar ik kom daar echt nooit… :p Trouwens een kast van 20 kistjes (= groot) kost €60 (maar ik ga afdingen natuurlijk ^-^), beat that Ikea!

Oew en ik vergeet bijna het coolste: mijn boom! Geverfd in van die krijtbord verf en per seizoen customizable! In de lente ga ik dat vol kersenbloesems (I ♥ Japanse kerselaars overdreven zwaar) plakken (hello papiertape en roze blaadjes) en vallende kersenblaadkes op de muur, in de zomer plak ik die vol zomerfoto’s, tegen de herfst plakt die vol en kan hij zijn “blaadjes” verliezen en in de winter plak ik gewoon mijn kerstballen op de muur! Moehaha, cheap-ass 4 seizoenen oplossing! Ahja en ‘t is krijtbordverf, dus als ik ooit bezoek zou hebben, dan kunnen die zich ook uitleven (oorspronkelijk plan was de wc, maar ‘t zijn tegeltjes daar :()

*beseft dat ze misschien wel gek klinkt*

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kelly May 14, 2010 at 10:35 am

    De boom en de grasmat zijn alleszins heel leuk! En fantastisch idee, om de boom te versieren naargelang de seizoenen..
    Ik vind trouwens dat je wel mooi tekent, ik wou dat ik het ook zo goed kon, mijn teken’kunsten’ zijn zielig… 🙁

  • Leave a Reply