Uncategorized

Give-away-land

‘t Is weer de moeite in blog-land, al die leuke give-aways. Ook al heb ik nog nooit iets gewonnen, ‘t is gewoon te leuk om niet mee te doen!

Bij La Fille Hella kan je een prachtige sjaal en leuke rode polkadot-kommetjes winnen. ‘t Was moeilijk om te kiezen, maar ‘t liefste zou ik toch die kommetjes krijgen, om compleet goedgezind alle dagen mijn cornflakes naar binnen te spelen. ^-^ Om nog maar te zwijgen van de schattige cupcake vormpjes die erbij horen. 😛

Op de blog van Melissa Milis kan je heerlijke retro setjes winnen. Ook daar niet makkelijk om te kiezen, maar ik zie die muts eigenlijk wel zitten. ‘k Heb namelijk grootse plannen met mijn haar (als in “naar heel kort”), dus dan ga ik die muts wel kunnen gebruiken (voor het geval dat echt afschuwelijk eindigt :p). (‘k Heb trouwens een paar oude beenwarmers in hetzelfde kleur, denk ik.. )

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply