Daily Life

Examens

Amai, ‘k heb superlang niet geblogd! Allez, zo lijkt het toch. Door mijn examens verwaarloos ik mijn blog, nooit gedacht dat het zo ver ging komen. Om mijn afwezigheid toch een beetje goed te maken: ik denk wel dat het eerste examen gelukt is. Hoera voor filosofie, waar mijn logische hoofd eerst tegen vocht, vervolgens geïrriteerd zuchtte en tenslotte besloot om alles gewoon te leren, er niet tegen te vechten en er achteraf eens goed om te lachen. Laten we zeggen dat de meeste filosofische denkoefeningen uit mijn cursus niet mijn ding waren. Als in “onlogisch en van de pot gerukt” om toch maar een punt te kunnen maken. Bah. Wat niet wegneemt dat ik wel nog de klassieker der filosofische leesboeken ga proberen verorberen en ook dat boek dat ze ons in het begin van het jaar lieten kopen om vervolgens een andere prof en een andere cursus te laten kopen. Dan kan ik het volgend jaar tenminste echt tweedehands (als in gelezen!) doorverkopen.

‘t Volgende is communicatiemanagement. Over fitness cues en evolutionaire psychologie enal. Dat is even interessant als het klinkt en volgens mij ga ik mij wel amuseren met die cursus. ^-^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tess May 28, 2010 at 11:10 pm

  Successss!

  • Reply Plutomeisje May 28, 2010 at 11:18 pm

   Hehe, merci! 😀
   En gij ook nog succes hé, ‘k hoop dat je het ondertussen wat beter ziet zitten dan bij uw gemoedstoestand-post daar. :p

  Leave a Reply