Daily Life, Fashion

Op de agenda in juni

Hiephoi, een nieuwe maand en een nieuwe agenda vol allerhande toffe dingen om te doen. Althans toch vanaf 12 juni voor mij, de rest mag de hele maand toffe dingen doen (hoop ik voor jullie).

Ten eerste zijn er paar toffe optredens (Kate Nash op 8 juni en Marina & The Diamonds op 15 juni, beide in de Botanique), dus happy zijn de mensjes die kaarten hebben (not me -__-). Als er iemand gaat, laat zeker eens weten wat je ervan vond, want volgens mij gaan ze de moeite zijn!

Op 20 juni is er een nieuwe Petit Bazar in het ICC in Gent. Handmade goodies all over the place dus, met vooral de nadruk op alternatieve kinderkleertjes en kinderspullen, maar er zijn ook tofje handtassen te vinden van Geraldine & Claudine, leuke rokjes van Lovely Mariquita. ‘k Heb ook gezien dat het vintage/retro aanbod vertegenwoordigd is door o.a. Lola Life Lines en de hertjes zijn vertegenwoordigd door I love Deer. Daarnaast is er natuurlijk nog veeeel meer. De toegang is gratis btw en de deuren zijn open van 10u tot 18u.

Juni is ook altijd de maand van de afstudeerprojecten van de verschillende modeacademies die Vlaanderen rijk is. Happy ik, want modeshows zijn lijk leuk en interessant enal. ^-^

In Gent zijn de Movement shows van het KASK op 18 en 19 juni, deuren gaan open om 17u en de tijdstippen van de shows zijn 18u, 20u en 22u in de Bijlokesite KASK. Tickets kosten €15. Blijkbaar gaat er dit jaar heel wat meer gebeuren dan de “gewone” shows, ‘k ben er nog niet helemaal uit was (kijkparcours, groepstentoonstelling, kettingshows,…), anyway, een evenemtent dat waarschijnlijk wel de moeite waard is.

In Antwerpen zijn ze dit jaar wel al op tijd met hun website *hoerahoera* en daar gaat de show door op 10, 11 en 12 juni (net voor mijn laatste examen natuurlijk) en ze vinden plaats in de Waagnatie. Tickets kosten €30 en voor €10 mag je zelf blijven rechtstaan. Deuren gaan open om 19u.

Ook in Brussels zijn er shows, van La Cambre op 4 en 5 juni in de hallen van Schaarbeek. Deuren gaan open om 8uur en de show begint theoretisch gezien om 9uur. Tickets kosten €17 of €32.

Nog op 18 juni (naast de modeshow in Gent dus) organiseert Etsy een wereldwijde Etsy Craft Party! Allez organiseert is veel gezegd, zij geven een datum en als je wil meedoen schrijf je je in op de Meetup Eveywhere website bij een bestaande party of meld je je aan om er zelf eentje te houden. Ik heb gezien dat Gent er nog geen heeft en het kriebelt een beetje… Zou ik, zou ik? ‘k Heb tijd enzo.. (Zouden er mensen willen komen? O__o Iedereen die zin heeft in een crafty feestje, steekt nu zijn hand op!)

(PS: als er nog dingen zijn die de moeite waard zijn om te doen en die hier niet bij staan (maakt niet uit waar ze zijn), let me know! Na mijn examens ga ik echt gewoon massa’s dingen Doen! Met een hoofdletter ja. ^-^)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tess June 1, 2010 at 6:25 pm

  Oh zoveel te doen!
  En nu zijn het examens zeg…

  • Reply Plutomeisje June 3, 2010 at 4:29 pm

   Ja en dan ben ik nog vergeten vermelden dat het verkiezingen zijn de 13e en de 25e is het nog eens Radio Modern in Gent.. en.. en…

 • Reply Jeronimo June 2, 2010 at 11:00 am

  die kask shows zijn echt de moeite, jammer dat ik er dit jaar niet zal geraken….

  • Reply Plutomeisje June 3, 2010 at 4:18 pm

   Kijk er nu nog meer naar uit. 😛 Als ik er raak, komt er hier wel een mooi verslagje. 🙂

  Leave a Reply