Sketchbook

Sketchbook pt.3

Niet zoveel getekend de laatste weken, waarschijnlijk kan ik dat ook op de examens steken. Of op het internet. Ofzo. 😛

‘k Heb een beetje zitten zoeken naar een logo voor mijn blog/maybe webshop to come enzo. Niet gemakkelijk eigenlijk en ‘k ben dat ook niet echt gewoon om logo’s te maken. Geen idee hoe het eigenlijk hoort, maar hell, de onprofessionele look is ook schattig. ^-^

Niet letten op verkeerde gespelde woorden. Soms zit ik zodanig op woorden te kijken/staren dat ik totaal niet meer weet hoe ze moeten geschreven worden. Ik twijfel dan echt aan iedere letter en vind de complete schrijfwijze dan ongelofelijk verwarrend en oprecht vreemd. Soms helpt uitschrijven dan wel, maar niet altijd, zeker niet als ik het in drukletters schrijf, dan komen alle letters echt apart te staan. Beetje weird wellicht. 😛

Uiteindelijk toch tot iets gekomen dat mij aanstond en daarna zitten prutsen met verf om het een beetje uit te werken.

Gepruts met watercolor pencils, die mij steeds meer bevallen. ‘k Vind alleen die schets niet meer mooi. 🙁

(Ok, ik weet het, ze zijn niet zo recent, maar ik had eerder geen tijd om ze te publiceren. ‘k Heb een paar nieuwe schetsen, maar nog te weinig om te tonen)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply