Daily Life

Sjjttt, er wordt hier gestudeerd… ofzoiets

Kleine heeft geen leven had zin een stokje en besloot het dan nog eens door te geven aan mij. Superpassend, vind ik, want als er iemand goed is in dingen verzinnen die totaal niet richting het leren van cursussen leidt, dan kom ik wel in aanmerking. Den blok is de ideale tijd om al die dingen die je anders uitstelt (omdat je tijd zit te verdoen op internet) een tot uitvoering te brengen. Althans, dat is wat mijn hoofd denkt, met als gevolg dat ik:

– Constant lijstjes aan het maken ben met wat ik allemaal na de examens ga doen. Lijstjes met dingen die ik wil doen na de examens, lijstjes met wat en waar ik wil shoppen, met plannen voor mijn toekomstige huisje in te richten, met dingen die ik niet mag vergeten doen voor we verhuizen, met dingen die ik wil maken, met dingen die ik in mijn pauzes moet doen en zelf lijstjes waar ik mij totaal laat gaan en gewoon dingen opschrijf die ik zou willen doen moest ik zomaar alles kunnen doen. Onderdrukking van creativiteit tijdens examenperiodes kan dus rare gevolgen hebben.

– Internet en Google Reader lezen. Ik heb veel te veel blogs in mijn reader, dus dat zorgt voor een paar uur tijdverdrijf. Bovendien komt ge dan ook nog veel leuke dingen tegen die ik wil maken en die ik op lijstjes schrijf of dingen waarover ik wil bloggen (maar niet kan/mag want examens).

Tekenen. Er is een onweerstaanbare drang naar tekenen. Waarschijnlijk gaat die samen met mijn cursussen weer in de kast verdwijnen, wat ik eigenlijk wel jammer vind. (Gelukkig is er nog 2e zit -___-)

– Naar De Vrienden van de Radio op Stubru luisteren en zo ook idioot weinig leren. Jammer dat het enkel op weekdagen uitgezonden wordt. :'(

– erm.. aftellen naar het einde? Hoe dichter dat komt, hoe minder ik mij kan concentreren. Gelukkig dat het vandaag de laatste dag van mijn examenperiode is *wrijft het erin, oh yeah*. Op het moment dat deze post online komt zit ik wellicht nog te zwoegen op dat laatste examen met die klotecursus die ik niet snap, maar daarna ben ik vrij en kan ik gekke dingen gaan doen! Mijn haar laten knippen (als ik durf) bvb. Er mag dus geduimd worden (vooral voor dat examen dan :P).

Het stokje geef ik door naar Liesbeth (die verdorie echt wel eens mag gaan posten) en Stickerbomb (omdat er een tweede post op zijn blog mag komen en omdat ik zeker weet dat hij wel betere dingen te doen  heeft dan te leren tijdens de examens). Verder ken ik eigenlijk geen bloggende studenten… 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply