Daily Life

Hoezo niet veel gedaan de laatste tijd?

Ik heb een hoop geleerd afgelopen week. Voornamelijk door een hoop te doen. Dat die hoop weinig tot niets met het internet te maken had, heeft u wellicht al gemerkt. ‘k Ga nu toch proberen om regelmatige tussendoor wat te posten en niet meer thuis te komen en met mijn boek in de zetel te  kruipen  (Uhu, u leest het goed, ik lees opnieuw!), want er valt eigenlijk wel een hoop te vertellen.

 • Ik ontdekte deze week namelijk dat hoe minder tijd ik op internet doorbreng, hoe meer pagina’s ik kan lezen. Dat resulteerde in heel weinig computergebruik en een boek dat ik van mijn lijstje met 27 boeken kan schrappen die ik voor 24 januari 2011 moet gelezen hebben (onthoudt die datum, hij is belangrijk! Ik verwacht uitgebreide felicitaties, vlaggetjes en rondgestrooide confetti dan!). Boek 2/27 wordt nu tegen duizelingwekkend tempo verslonden. Fantasy-boekjes, I love you!
 • Zuiver wit is eigenlijk wel een mooie kleur op de muren, zeker in combinatie met…
 • …blauw. Alleen krijg je daar smurfenhanden van en spoelt dat niet gemakkelijk uit de borstels. Waardoor er na een dik halfuur spoelen toch nog verf in de rol hing.
 • Wat ik natuurlijk pas opmerkte toen ik die rol de volgende dag begon te gebruiken om een muur  van felgroene kleur te voorzien. Vreemde kleureffecten zijn dat.
 • Een huis verven is veel werk, maar ‘t is heel bevredigend om nu effectief vooruitgang te zien. Ik kijk steeds meer en meer uit naar de verhuis en loop over van gekke ideeën die ik wil uitwerken. De rode draad door mijn huis gaat wellicht magnetische en schoolbordverf worden. Ik kan mij geen kamer bedenken waar ze niet gaan gebruikt worden… Alhoewel, ik kan er wel bedenken, maar dat is niet het punt, ze gaan veel gebruik worden.
 • Vrolijk is ook wel een thema in mijn toekomstig huisje, alle kleuren zijn feller uitgevallen dan bedoeld (voornamelijk omdat de kleuren uit het Levis-gamma niet in het Gamma-gamma terugkomen.. Gamma-gamma.. Hehe)
 • Ik ben er ook nog in geslaagd om tussendoor mijn penselen nog eens op te nemen. Beetje met waterverf zitten prutsen, maar het is nog niet af. Er liggen trouwens nog een paar tekeningen te wachten op een likje kleur, maar ‘t moet allemaal wat wachten. Eerst moeten mijn muren gekleurd zijn.
 • Voor heel het gekkenhuis qua verven en semi-verbouwen (er zijn afvoerleidingen geraakt en gas- en elektriciteitsleidingen net niet geraakt, er zijn chauffages van het plaats gelift en chauffage buizen afgebroken in het proces, er zijn een hoop putjes/putten gevuld in de muren, er moet een living bepleisterd worden,…) waren er natuurlijk de examens. Tussen mijn laatste examen en het bovengenoemde gekkenwerk ging er ongeveer 30 cm van mijn haar. Na lang twijfelen, de schaar erin. Vorig jaar had ik al zitten twijfelen om mijn haar te laten knippen voor het goede doel. ‘k Had er spijt van dat ik het uiteindelijk niet laten doen, maar dit jaar was er dus een herkansing (bovendien kon er dan wat van de lijst geschrapt worden). Ik ben dus met een bang hartje en een onduidelijke foto de Client binnengestapt en kwam 2 uur (!) later buiten met een kortgeknipt kopje. Niet hetgene wat op de foto stond, de kapster vond dat mijn haar daarvoor te plat zou vallen, maar ik was wel heel erg blij. Mijn 30 cm-lang paardenstaart lag daar een beetje te blinken voor het raam én ik heb verdorie nog genoeg haar over. Foto’s volgen wel een keertje. 😉
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kleine June 26, 2010 at 10:01 am

  Oh, ik ben zeer benieuwd naar je kapsel! Ik vond het jammer dat er geen actie was toen ik mn haar liet knippen, want er ging toch ook zeker 20 cm af…

  • Reply Plutomeisje June 28, 2010 at 10:06 pm

   Die komt nog altijd zo snel mogelijk 😛 Tegenwoordig hangt het hele dagen vol verf dat het echt niet de moeite is van een poging te ondernemen…

   Ja dat is wel jammer dat ze toen niet bezig was. Ge zou dat altijd moeten kunnen doen. ‘k Moet wel eerlijk toegeven dat ik dat nooit had gedurfd zonder dat extra pushke van die actie 🙂

  Leave a Reply