Sketchbook

Sketchbook pt.4

Tussen al het verven, schuren, kuisen en nog meer verven door vond ik af en toe nog eens de tijd om wat te schetsen. Bovendien waren er nog wat schetsen die ik nog niet gepubliceerd had, wegens niet ingescand enzovoort. ‘t Is met de camera gedaan, btw, waardoor ze niet altijd mooi belicht zijn, maar ‘k heb echt geen tijd om te herdoen. :p

De eerste is getekend in tijden dat ik afscheid aan het nemen was van mijn haar. Vandaar de overdaad daaraan.

Zij-aanzicht en rondwaaiend haar, waarom is dat zo leuk om te tekenen?

Poging tot een “kan ik dat ook?”. ‘k Vind de prints van The Little Fox superschattig. ‘k Hoop dan ook dat ik er binnenkort eentje (of twee) kan bestellen om in mijn pas geverfde en vers ingerichte bureau op te hangen, maar in afwachting daarvan wou ik dat ook eens proberen, zoiets in die stijl. ‘k Voel mij nu wel al de hele tijd een beetje schuldig omwille van de stijl-rip (‘k heb wel geen bestaande print als referentie genomen, niet naar die shop zitten staren terwijl ik aan het tekenen was ofzo :p)… Gepost omwille van het ratje. Ratjes zijn schattig ^-^

Nog meer ratjes. Ze wouden niet blijven stilzitten, dus ‘k vind mijn schetsen maar zo-zo (‘t zit geen leven in imo).

Teveel NCIS kijken levert droefgeestig tekeningen op. :p

Geen ogen tekenen is zo cool!

Ik weet niet wat ik hier wou tekenen. ‘t Is er aan te zien zeker? :s

Comments zijn meer dan welkom 😀 Ik kan er maar van bijleren hé!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply PussyCath June 27, 2010 at 1:27 pm

    ‘k Vind dat kopje tweede ratje (azo in die hangmat) anders wel echt geslaagd hoor!! 🙂

    • Reply Plutomeisje June 28, 2010 at 10:07 pm

      Thanks 😀 ‘t Is Garak btw, de enige rat in heel mijn kooi die in het zicht gaat liggen chillen.

    Leave a Reply