Inspiratie

De imaginaire shoplog

Yes, we bought lots of stuff this month, want na de examens liet ik mij compleet gaan op de Gentse winkelstraten. Ok dat is niet waar. Ik had ten eerste eigenlijk totaal geen tijd en ten tweede zijn het binnenkort solden. Daar gaan we gewoon op wachten zie. ­čśŤ Een kort lijstje dus voor deze maand, maar ik beloof plechtig volgende maand totaal los te gaan.

* Juni begon met een verrassingsaankoop in de Epic. Ik was op zoek naar een editie van Hi Fructose (die compleet uitverkocht bleek) en stootte toen op een nieuw deel van Requiem de Vampierridder. De titel klinkt redelijk lame ,vind ik zelf, maar laat u dat zeker niet tegenhouden van de strip eens nader te bekijken als u hem tegenkomt, want hij is zo zalig. Ik weet niet zeker of ik het al ooit op mijn blog gegooid heb, zeker te weinig, maar deze strip is zo f-ing┬ázalig! Een goed uitgewerkt verhaal, mooi getekend en deftig ingekleurd! Bovendien worden de hoofdrollen ingenomen door vampiers (re├»ncarnaties van dode mensen in een wereld die compleet het omgekeerde van de onze is), vergezeld door weerwolven, zombies, geesten en een hoop andere duistere wezens verspreid over verschillende rijken in die wereld. Ik kan alweer niet wachten op het volgende deel! *waarschuwing: itt tot Requiem de Vampierridder is Claudia de vampierridder (spin-off) getekend door een andere tekenaar, die de personage uit het origineel geen eer aandoet…*

*Ik keek uit naar de nieuwe Hi Fructose (diegene na de compleet uitverkochte volume), maar die liet op zich wachten. Ook oudere volumes bleken in mijn vaste stek niet beschikbaar tot mijn groot ongenoegen. Daarom besloot ik eens ergens anders binnen te stappen. Zowaar, daar lag Hi Fructose Vol.11 op mij te wachten (ook nog Vol.10 en Vol.15 beschikbaar) met onder andere artikel over de Snow Yak show van Mark Ryden en interviews met Brandt Peters en Chet Zar. Me likes a lot. Undercover is dus zeker een adresje waar ik nog eens ga binnenspringen, want mijn 20 minuutjes die ik daar doorgebracht hebben waren zeker niet toereikend om ieder interessant boek in de winkel goed te kunnen bestuderen.

* Nog meer getekend spul kocht ik bij Amazon. Nummer twee van de Sin City reeks kan binnenkort mijn nummer 1 gaan gezelschap houden. Ben benieuwd. Ook deze staat (uiteindelijk toch) binnenkort te glimmen op mijn boekenkast. ^-^

* Lang gezocht en eindelijk van mij: collants met polka dots. Hiephoi! Alleen jammer dat het nu zo warm is dat ik zelf nog  niet de moeite heb gedaan om ze uit hun verpakking te halen. Ik kom er de volgende regenachtige en kouder periode wel achter of ik ze nu te klein gekocht heb of niet.

* Etsy, oh how I love thee & de prachtige prints die daar gevonden kunnen worden. Ze zouden zo mooi staan aan mijn pasgeverfde muren, maar om ├ę├ęn of andere reden twijfel ik nog…

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply PussyCath June 29, 2010 at 12:45 pm

    Eej maar gij kunt dat laatste toch wel zelf tekenen en schilderen ook??

  • Leave a Reply