Handmade, Sewing

Voor mij een buttercupke graag

“t Is er hier ook eindelijk van gekomen. Net als iedere zichzelf respecterende craftende blogger maakt ik ook de Buttercup Bag. De hoeveelheid buttercupjes die er al in omloop zijn gebracht door naaiende medemensjes zal zo ongeveer wel overeen gaan komen met een oplage massaproductie tassen, maar dat is helemaal niet erg! De Buttercup is namelijk supergemakkelijk in elkaar te zetten. Ik heb meer tijd verspeelt om alle inches van de werkbeschrijving om te zetten naar cm’s (om dan te ontdekken dat mijn lintmeter ook gewoon een inches-kant heeft) dan om mijn stof te knippen en te stikken.

Volgende keer ga ik ze wellicht iets groter maken (zoals hier) en ‘k wil er ook wel eens een paspelbandje in verwerken en met contrasterende stofjes werken langs den buitenkant en weet ik nog wat allemaal.

We zijn ook nog met andere dingen bezig ondertussen. Zoals patronen aan elkaar tapen die ik afgeprint had. Onderstaande foto is van het Madeleine Bloomers patroon van Colette. Met zo warm weer zie ik dat wel zitten om daar met in mijn tuintje te loungen. Zo kan ik ook eens een patroon van daar testen vooraleer ik mij laat gaan op de andere patroontjes die in de shop verkrijgbaar zijn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply ktrn July 5, 2010 at 12:17 pm

  Dat broekje ziet er geweldig uit!

  • Reply Plutomeisje July 5, 2010 at 1:21 pm

   Ja hé! ‘k Hoop dat het er even leuk uitziet in een katoenen stofke, want zo een satijnen/blinkende dingen heb ik niet..

 • Reply Annelyse July 12, 2010 at 9:08 pm

  Die Madeleine Bloomers zijn de max 😉

 • Leave a Reply