Daily Life

Bahbah

De laatste dagen waren leuk en niet zo leuk tegelijkertijd.

Ik keek bijvoorbeeld idioot veel Gossip Girl, wat wel leuk was, maar ‘t was alleen omdat ik boos was op de wereld en mijn stikmachine in het bijzonder. Ze/hij/het (ik ga dat onding echt geen naam geven, daarvoor mag het zichzelf eerst bewijzen) heeft het weer spontaan opgegeven. Het ene moment stik je gezwind rechtdoor, content dat je een hele zomer gaat kunnen stikken en het volgende moment ziet ge uw bovendraad alle kanten uitzwaaien en denk je “hmm dat is raar, waar is mijn draadspanning naartoe?”. Om dan te mogen vaststellen dat er op uw onderkant een kluwen van draad en knopen gestikt is. Bah. Dat wordt een tripje naar de Singerwinkel. Hopelijk deze keer zonder nare ervaringen, met mijn voorbeeldstukje mee en nog steeds binnen garantie. Inderdaad, ‘t is nog geen 6 maanden geleden sinds het laatste herstel. Stikmachines & Kapaza, dat doen we nooit meer.

‘k Mocht ook genieten van een hele hoop muggenbeten. En BBQ. En ook een insectenbeet (niet meer zeker dat van een mugje is) die plots (na twee weken) besloot dat het nu wel tijd werd om een allergisch of ontstoken te gaan reageren. ‘k Heb nu een dikke jeukerige zweterige voet. Schoenen met bandjes aan mijn enkel mag ik wel vergeten. Heb ik al gezegd dat hij dik is, mijn voet? ‘k Ben langs één kant een fat lady. Echt weird, maar ik besef nu wel dat dik mij niet staat. Bedoel, ik wil mijn enkel kunnen zien als ik naar beneden kijken, niet een vormloos hoopje voet. ‘k Heb dus maar iets meer groenten gegeten op de de BBQ.

‘t is hier trouwens niet allemaal kommer en kwel. ‘t Vriendje doet dan zo van die spontane schattige dingen die hem “Ah, ge hebt onkruid meegebracht” opleveren van de aanwezige vriendin. Arm Vriendje, ‘t was nochtans echt wel schattig.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply