Handmade, Link Love

Ik wil dat ook!

‘k Heb niet zoveel vrije tijd meer de volgende weken, mijn naaimachine is nog steeds stuk, mijn offerte-aanvraag voor de nieuwe machine laat op zich wachten en alsof dat allemaal nog niet afschuwelijk erg is, gooit iedereen van die leuke tutorials op internet. Zucht. Juist, tutorials ging ik ook maken. Meer gezucht. Aangezien al mijn zelfmaak dingen nog een week tot een maand gaan moeten wachten, een overzichtje van alle dingen die ik zo graag wil maken… Jullie mogen me martelen met linkjes naar afgewerkte versies btw. 🙂

 • Zo een kapstok wil ik ook wel graag. Zou bijgot niet weten waar ik hem zo moeten ophangen, maar natuurlijk hout is zoooo mooi… (‘k Zou hem moeten verven om bij al de rest te laten passen.
 • Ik hou van wolkjes. En helemaal van deze wolk-tapijtjes.
 • Ik wil heel graag beginnen screenprinten en tot het er van komt vind ik het leuk om zoveel mogelijk verschillende technieken te bestuderen. Verschillende kleurtjes aanbrengen doe je dus zo, op papier althans…
 • Om één of andere reden heb ik zin in frullige jurkjes, schortjes en haarbanden met lintjes en strikken. En ijscrème in schattige theekopjes in alle smaken met fruit en schattige cupcakes…
 • Een sixties kleedje met een schattige strik-riem op zou ook al goed zijn eigenlijk… ‘t Herinnert er mij aan dat ik nog eens naar Mad Men moet proberen kijken en mij over de afschuwelijk macho mannen in de reeks moet zetten. Mijn innerlijke feministe knock-out slaan zal daarvoor wel volstaan.
 • Boekjes maken is ook altijd leuk. Ik maak meestal van die supereenvoudige dingen maar deze tutorial op Poppytalk toont dat ook mooi afgewerkte boekjes niet zo moeilijk zijn. ‘k Zie het wel zitten om mijn schetsboeken zelf te maken in het vervolg. Altijd het juiste formaat dan. ^-^
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tess July 27, 2010 at 4:28 pm

  Die poppy-blog is echt fantastisch!

  Laten zien als je iets gemaakt hebt hè? 🙂

  • Reply Plutomeisje August 5, 2010 at 1:43 pm

   Jup, ‘t komen er een paar aan 😀

  Leave a Reply