Handmade

Oh Brother, where are thou?

Ik heb eindelijk afscheid genomen van mijn Singer-onding. Een derde bezoek aan de leukste singerwinkel ter wereld *sarcasm* zag ik echt niet meer zitten. Ik trok dus mijn stoute schoenen aan en mailde belde naar deze winkel. Blijkbaar wouden ze nog €70 geven voor mijn Singer Concerto 1. Ik had geen idee wat dat ding echt waard is (zo goed als niets voor mij), maar ik wist wel dat die Brother online in promotie stond op hun winkel voor €299. Na een vermelding van de promotieprijs was er een plots bereidheid om de nieuwe machine voor €220 te verkopen (ipv de eerst voorgesteld €329-€70). Deal! Ik bracht mijn overschrijving woensdagavond in orde, een vriendin bracht maandagochtend mijn machine in de winkel binnen en maandagmiddag stond de postbode aan mijn deur. Op een moment dat ik niet thuis was natuurlijk. Dinsdagmiddag dus naar de post gefietst alwaar mijn naaimachine met de voet vooruitgeduwd werd over de grond. Op haar zijkant. Horror.

Over de hele afhandeling van de naaimachine winkel ben ik dus erg happy, over de behandeling van de Post van pakketjes van een kleine €300 iets minder. Zo zwaar was die doos nu ook weer niet om dat gewoon effe te dragen zoals ieder normaal mens dat zou gedaan hebben. Enfin.

Ik ging eigenlijk wachten met het testen van mijn machine (herexamens weet u wel), maar dat bleek een marteling te zijn. Dinsdagavond stak ik dus vlug een buttercup in elkaar. Na een jaar wachten op een machine die niet na één project stuk gaat, was er echter geen houden meer aan. Er volgden nog 3 kussenslopen (maar die volgen later, inclussief handgetekende crappy handleiding. Ge weet waar ge moogt naar uitkijken :D).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Joke August 5, 2010 at 2:13 pm

  Ah, ik heb dezelfde 🙂 Zeer tevreden van, ook al heb ik hem al een paar keer stuk gekregen. Vooral die drie versnellingen zijn handig.

  • Reply Plutomeisje August 5, 2010 at 11:17 pm

   aargh, hij gaat kapot ofwat? O__o Hij mag niet kapot gaan! Allez, zij 😛

   • Reply Joke August 6, 2010 at 5:48 pm

    Dat lag volledig aan mij. De vriendelijke mevrouw bij Mertens Service Center draaide dat spel (onder de naald) open en haalde daar een boel draadjes uit. Ik heb dat sindsdien niet meer voorgehad. Het lag eerlijk gezegd volledig aan (spanning niet goed, te dunne naald, etc). Ik ben heel tevreden van mijn machine.

 • Reply Tess August 7, 2010 at 4:51 pm

  Oh wauw! Geniet ervan!

  • Reply Plutomeisje August 10, 2010 at 10:29 am

   Dat ga ik zeker doen, na al die maanden frustratie gaat nu helemaal goed komen :p

  Leave a Reply