Daily Life

Op de agenda in augustus

Geen agenda in juli en nu de agenda van augustus die veel te laat is, als dat allemaal niet schandalig is dan weet ik het ook niet. Zoals altijd kan ik wel een paar uitvluchten bedenken, maarrrr daar ga ik jullie kostbare tijd niet met verspelen. Neeneen, straight to business: hier zijn een paar leuke evenementen in augustus (en een paar minder leuke waar ik niet omheen kan).

Schandalig genoeg heb ik er niet over geblogd, maar ik ben wel degelijk naar Hotel Jarretelle gegaan op de Gentse Feesten. Genoten heb ik ook, van die madammen die met een hoop humor, glitter, pluimen, vuur, balonnen, enz, hun kleren op voortreffelijk onplatte wijze uitspelen. Wie dus zin heeft in een avondje burlesque kan gelukkig ook nog terecht in de Jolly Joker in Antwerpen. Vrijdag 13 augustus, vanaf 21u00.

It’s all over facebook, maar ik besef ook wel dat sommige mensen nu eenmaal tot de laggard-categorie van de adaptatie der nieuwe veels te hippe dingen behoren en daarom post ik het hier ook. Op 28 augustus is er van 13u00 tot 23u00 Handmade in Belgium with Love, een dag- en avondmarkt in het Kunstencentrum in Hasselt voor de liefhebbers van handwerk. Een 45-tal unieke talenten presenteren en verkopen er hun zelfgemaakte kleding, accessoires, interieur, design, grafisch ontwerp en fotografie verspreid over de 4 zalen van het kunstencentrum. Dit alles omkaderd met een vleugje muziek en animatie door de dag en in de avond een live DJ-set.

Op 24 augustus, 1 september en 4 september moeten mogen jullie allemaal heel hard duimen voor mij, want op die dagen zal ik het grootste deel van mijn tijd besteden aan zuchten en zweten boven mijn kopie van het herexamen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply