Link Love

Link Love: Blogs

Soms zijn er zo van die blogs die u maar blijven achtervolgen. Tegenwoordig kom ik er zo redelijk veel tegen, wat een beetje frustrerend is. Mijn Google Reader weet mij namelijk te melden dat ik ongeveer 400 ongelezen berichten heb. Huil. Als iemand tips heeft voor mij om te leren hoe ik die Reader wel tot een handig dingske kan omvormen, please contact me! (or leave a comment be-loww *immiteert de stem van die =3 kerel waar het vriendje zoveel naar kijkt dat het ook in mijn hoofd zit*). In the mean time, here is soms food for your readers. ^-^

* Becoming Lola is zo een dromerige blog waar je alleen maar blij van kunt worden. De foto’s, de sfeer, de (grappige) teksten. Did I mention dat het vooral over eten gaat? Yummy!

* Poppytalk is hier al een paar keer gepasseerd, denk ik. Dat kan ook niet anders met al die leuke DIY’s, interviews met artists, receptjes en design. Een mix van vanalles, maar eentje dat heel erg goed werkt.

* Twinkiechan omwille van de idiote filmpjes en de schattige gehaakte food-dingen.

* Adventures in Dressmaking omwille van het hoge “ooh, ik wil dat ook maken” gehalte.

* Doodlers Anonymous is dan weer gewoon leuk om rond te hangen, te kijken en inspiratie op te doen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply