Movies & Music

Trailertime!

Ik herinner mij dat ik ooit de review of preview van deze film had gelezen en er toch een beetje naar uitkeek. Nu ik de trailer heb gezien, vind ik het jammer dat ik hem niet direct, onmiddellijk, nu kan bekijken.. Normaal is hij al sinds 16 juli uit (in Frankrijk).. Zou Kinepolis alweer een leuk uitziende film niet laten spelen hebben? (Oh wacht, waarschijnlijk was de classic in the making en toekomstige nummer 1 van de IMDB top 100 lijst A.K.A. Twilight 3 juist dan 4 zalen aan het inpalmen…).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Kleine August 16, 2010 at 11:03 am

  Mja, zo’n film zouden ze denk ik nooit in Kinepolis spelen, maar wel in Studioskoop of Sfinx, dus die misschien eens bezoeken?

 • Reply Kleine August 16, 2010 at 11:04 am

  Et voila, in Studio skoop aan het Sint-Anna spelen ze hem blkbr 🙂
  http://www.studioskoop.be/programmatie.php

 • Reply Kathleen August 16, 2010 at 1:22 pm

  Inderdaad, ik denk niet dat ze zo’n film bij de Kinepolis gaan spelen. Dus hopen maar dat ze hem bij een alternatievere zaal spelen.

 • Leave a Reply