Link Love

Link Love: to do list

Augustus dat is de maand van Pukkelpop, van luie dagen in uw tuin, aftellen richting september. En van herexamens. Ik breng mijn dagen dus door tussen stapels cursus, snippers tekenpapier, verfborstels, post-itjes en mijn agenda (om in te noteren wat ik allemaal na mijn examens ga doen). Interessante artikels sla ik sinds kort op in Instapaper (ontdekt via Unexpected), zo kan ik met een gerust hartje mijn tabblad toedoen, in de wetenschap dat ik op een dag die artikels ga herontdekken en wie weet dan wel lezen. 😛 De befaamde gele notitieblaadjes zijn trouwens afgeschaft, alles vliegt in mijn agenda. De post-itjes zijn reminders voor leerstof waarmee ik de muren rond mijn bureau aan het behangen ben. Qua interieur-design tip kan dat wel tellen, me dunkt. ^-^ Dan is er ook nog mijn blog, om lang lijstjes met projecten te posten die ik ooit echt allemaal ga doen. Wacht maar tot in september. Allez, tot na 15 september, want ik ga na de examens een weekje op stik-cursus bij de oma. Ja dat weet ze al, enthousiasme is ze nog aan het verzamelen, maar ik weet het nu al, het wordt waarschijnlijk erg frustrerend en zenuwslopend *oefent driedubbele negatie: “neen oma ik moet dat pateeke echt niet hebben. Neen, echt niet… Neen,…. allez tan.” ‘t Gaat lukken tegen dan, ik voel het! Nu ga ik zwijgen en mijn lijstje posten, dat gulle ook nog iets gedaan krijgt vandaag. 🙂

* Niet echt een waw-project, maar na 15 september wil ik kaders ophangen. Heel veel kaders, in groepjes. ‘k Hoop dat het ook zo een mooi resultaat gaat geven. ‘t Schijnt wel dat je op voorhand moet weten wat je wilt hangen, dus mijn “‘k ga wat plaats laten, want ik ga zeker nog dat en dat kopen.” gaat blijkbaar niet werken… Gelukkig zat dit vrijdag in mijn bus (gepropt! :s), toch al één plekje dat gevuld gaat raken. 🙂

* Poppytalk is een erg leuke blog, want ze hebben alweer een leuke DIY. Plaasteren letters maken om aan de muur te hangen. Klinkt een beetje saai, maar ‘k heb daar al zoveel leuke versies van gezien, dat ik stiekem *me want!* zit te denken. Alleen, hoe kies je welke letters je neemt? ‘k Vind mijn naam-letter nu niet zo spectaculair mooi…

* Makkelijke kleedjes maken, ‘k heb daar wel zin in. 🙂

* De Purl Bee had ook weer een erg mooie DIY. Zeg nu zelf, die aardbei kussentjes zien er toch super uit? Hoeveel zomerser kan een tuinstoel worden?

* En tenslotte nog deze supersimpele juwelenhouder gemaakt van twijgjes.. Natuurlijk hout is altijd mooi in huis. ^-^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply vachette August 24, 2010 at 2:20 pm

  Die tutorial van dat kleedje is echt de max! Die juwelenhouder ook, maar ‘k wil er zo een maken van een kader gelijk ge eens gepost hebt… Is dat praktisch eigenlijk die?

  • Reply Plutomeisje August 24, 2010 at 6:10 pm

   Voor oorringen is die wel handig. Oorringen met haakjes haak je er gewoon over en stekertjes kun je door de lintjes prikken (wel een kleine beetje foefelen). ‘k Gebruik die wel amper eigenlijk, omdat zilver vuil wordt als dat gewoon uitligt 😛 En momenteel ligt hij in de kelder eigenlijk voor een remake 😛

   • Reply vachette August 24, 2010 at 6:45 pm

    Tssss, ocharme ‘t ding 😛 ‘k Kan nooit mijn 2 ouderwetse kaders ophangen in m’n nieuwe kot, dus nieuw doel! Jeej! Gaat wel een beetje raar zijn.. Zo in de keuken 😛

  Leave a Reply