Daily Life

Op de agenda in september

Haha! Deze keer wel op tijd met een prachtige agenda voor september. Terwijl ik mijn laatste herexamen nog moet maken (1 & 4 sept) en dringend verjaardagscadeautjes moet gaan shoppen voor zowat mijn hele familie (en het Vriendje!) kunnen jullie alvast de volgende dingen op jullie agenda plaatsen:

Hoera Hip Handwerk! #2 op 12 september in het Modemuseum in Hasselt van 10u00 – 18u00. Hoera! Hip Handwerk is een indoor-‘markt’ met originele zelfgemaakte spulletjes van jonge ontwerpers. Inkom is gratis. Zo een leuke naam belooft een leuke namiddag, vind ik. Bovendien ook een uitgelezen moment om het modemuseum zelf te bezoeken waar nog tot 09 januari 2011 de tentoonstelling Devout/Devine Fashion vs. Religion loopt. Helaas staat er die middag al een rattendag gepland voor mij, maar voor die tentoonstelling ga ik zeker nog eens naar Hasselt afzakken.

Misschien wel voor of na de nieuwe versie van De Invasie. Deze keer bestaat de invasie uit 60 strijders die STUK Kunstencentrum in Leuven onveilig (voor de portefeuille) gaan maken op zondag 26 september. De deuren gaan open om 10u00 en er kan geshopt worden tot 17u00. De inkom is gratis.

‘k Begin mij wel serieus af te vragen waar die Invasie van Gent blijft. Gent is toch de hoofdstad van de handmade goodies, het walhallah van de originaliteit en creativiteit?Neen? Of moeten er voor de Invasie van de Arteveldestad meer dan een luttele 60 strijders gevonden worden? :mrgreen: *gaat nu braafjes haar mond houden*

Helaas heb ik verder niet veel tijd gehad om nog meer tips te verzamelen, meer opties zijn dus meer dan welkom. 🙂

Ahja, voor ik het vergeet, er gebeurt wel nog iets in september. Deze blog verhuist namelijk naar plutomeisje.be! Hoera!Hoera! De verhuis is gepland voor na 4 september, kwestie van genoeg tijd te hebben om de nieuwe locatie feestelijk vol te spammen (en om mijn ruzies met wordpress.org op te lossen ;)).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kathleen August 27, 2010 at 8:53 pm

  De Invasie staat ook in mijn agenda. Ik ben er wel benieuwd naar.

  • Reply Plutomeisje August 28, 2010 at 11:52 pm

   Ah, wie weet lopen we elkaar dan tegen het lijf. Allez ik u (gezien de lage hoeveelheid foto’s van mijzelf om mijn blog :p) op zo een freaky semi-wijzende manier… Blogs zijn toch verwarrend zenne, ge kent iemand en eigenlijk kent ge die totaal ook niet 😛

   Zou er verder nog iets te doen zijn in Leuven op zondag? Als ik dan toch zover kom met de trein zou ik dat beter ook onderzoeken… 😛

   • Reply Kathleen August 29, 2010 at 12:22 pm

    Je kan altijd eens langsgaan bij M, het museum in Leuven. Naar het schijnt is dat wel de moeite. Ik ben er zelf nog niet geweest, maar dat komt ooit wel een keer.

    • Reply Plutomeisje August 31, 2010 at 9:35 am

     Ah, we gaan dat eens uitpluizen of dat interessant genoeg is voor ons 😛 En anders loop ik misschien beter gewoon rond in Leuven zelf, ‘k ben daar eigenlijk nog nooit geweest…

 • Reply De Robot September 14, 2010 at 12:00 pm

  De Robos loves you!

 • Reply De Robot September 14, 2010 at 12:00 pm

  Ooops, Robot 😉

 • Leave a Reply