Link Love

Link Love: randomness

Een hele week internet leverde weer allerlei leuke websites op. Allemaal voor in september serieus uit te pluizen (maar niet te veel, want er moeten ook veel dingen gemaakt worden natuurlijk).

* The Long Thread – Een kleurrijke met een leuke mix aan Etsy finds, DIY-tjes, paper crafts, book reviews,… Zeker de moeite om eens “door te bladeren”.

* Your style rocks – omschrijft zichzelf als “a fashion revolution to D.I.Y. for”. Nog maar net opgestart, maar wel een veelbelovend concept, vind ik. Zo is er bijvoorbeeld een wedstrijd waarbij je zelf een ontwerp kan insturen en het winnende ontwerp wordt omgezet in een patroon. In de gaten houden dus ^-^

* JezzePrints zorgt er altijd voor dat ik spontaan zelf stempels wil gaan maken of wil gaan screenprinten en gigantische stukken stof bedrukken om daaruit de mooiste tassen te maken…

* How to #1: croquis en How to #2 Drawing the clothes zijn twee interessante links voor als fashion designs wilt uittekenen. Bijvoorbeeld om mee te doen aan die wedstrijd op Your Style Rocks (zie hierboven dus :P).

‘k Voel mij wel een beetje schuldig dat alles wat ik de laatste tijd post zo van die lijstjes lijken te zijn. Helaas heb ik deze examen-periode echt niets beters te doen dan te studeren, dus ‘t zal nog een weekje zo voortgaan vrees ik. 🙁

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply