Inspiratie

De imaginaire shoplog

Hmm, ‘k moet al serieus nadenken om mij te herinneren wat ik precies wel en niet gekocht heb de laatste maand. Gisteren liet ik mij een beetje laten gaan in verjaardagscadeautjes voor het Vriendje. DVD’s en boekjes met prentjes enzo. Neen, niet dat soort prentenboekjes. Tss. Meer zo Simon’s Cat (zeker de YouTube filmpjes checken moest je dit nog niet kennen). Voor mijzelf is het bij de Knipmode gebleven. Droevig. Ik had gewoonweg al deze dingen kunnen kopen (long live consumption! :s):

That Vintage Winter Woods Part II heet deze broche. Beetje een rare titel. ‘k Vind het tafereeltje dat ge-laser cut is in het hout echt heel liefelijk en schattig. Ideaal voor op een koude (droge) winterdag. Ik heb het zelf niet eens voor broches, maar deze zou ik waarschijnlijk wel regelmatig opspelden. Op mijn tas vooral en heel misschien zelf op mijn trui, als ik mij avontuurlijk genoeg voel.

Hierbij hoeft geen uitleg, toch? Al eens naar het weer gekeken de laatste weken? Het roept keihard: “Herfst komt eraan!”. En bij herfst horen vallende blaadjes, een panda muts opzetten en door bamboebossen lopen. Yay! Te koop bij Talk2thetrees op Etsy.

Technisch gezien heb ik al meer ringen dan zou toegelaten mogen zijn om in één keer te dragen, maar dan zou ik wel altijd dezelfde moeten dragen. Verder is het schedel + vogel + ring = love. En mij hele dagen bezig houden met de vraag “Why is a raven like a writing desk?” terwijl ik afwezig over mijn schedel-ring wrijf lijkt mij ook wel een uitstekend tijdsverdrijf.

Valt het op dat ik vooral online ge-window shopt heb? 😛 Sjans dat ik blut ben of ik zou blut zijn…

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply