Daily Life

Over lang niet bloggen en niet afwijken

Acht dagen niet bloggen, dat was echt wel lang voor mijn doen. Zeker als je weet dat mij herexamens al voorbij waren. ‘k Heb gelukkig niet stilgezeten al die tijd, ik stikte en ik naaide, ik verfde, ik vergezelde mijn oma en leerde een paar handig naaitrucjes, ik ontving een woonkamer vol rattenmensen, oliede de vloer van de bureau twee keer, zag enorm af, verfde het raamkozijn, deed aan house-sitting voor de reizende ouders, ging naar de film en stond veel te vaak veel te vroeg op (7u!). Ahja en ik overleefde een proclamatie. Bijna. Met knikkende knieën en een bang hartje, helemaal alleen (samen met 300 mensen die ik niet ken) in het grote UFO auditorium. Geen naamsafroeping voor mij, maar 2 van de 3, er is hoop. Nog één klotig eerstejaarsvakje halen en ik ben er vanaf. Volgens mij gaat het daarna alleen maar beter gaan. Allez, dat hoop ik toch.

De resultaten van al dat bezig zijn, ga ik hier zo snel mogelijk proberen posten natuurlijk, al gaat ge op sommige dingen een beetje moeten wachten, ze gaan namelijk gebruikt worden in een ietstie-minie klein blog projectje dat ik graag tot een goed einde zou brengen. ^-^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply